- 24 Eylül 2010
- 28
- 3
kötükedihüsoBıktım bu yağlı cildimden kullanmadığım ürün kalmadı. Lorealin pure zone setini aldım temizleme jeli tonik ve nemlendirici losyon bir süre bunu kullandım ama sonraki setlerden memnun kalmadım. Avonun solutions yağlı karma ciltler olan seriyi aldım temizleme köpüğü tonik ve nemlendiricisinden yine olmadı. Sebamedin yeşil sabununu denedim ilk 15 gün iyiydi sonra yine aynı.. Sabahları kalktığımda suratım nasıl parlıyor dudaklarım , gözkapakalrım bile yağlı. :çok üzgünüm:Sabah akşam yıkıyorum tonikliyorum ve nemlendiriyorum ama yine aynı. en fazla 3-4 saat idare ediyor sonra yine o parlak görüntü... Kızlar sizde de oluyormu tonik sürünce sanki daha fazla yağlanma oluyor birde şimdiye kadar kullandığım toniklerden memnun kalmadım. kokuları midemi bulandırıyor. Gece toniklediğimde sabahları dudaklarımda (dudaklarıma sürmediğim halde) değişik bir tat olyor ve o hissi hiç sevmiyorum.. Bana önerebileceğiniz bir marka yada yöntem varmı..??bilmiyorumkismile Cildim gözenekli, siyah nokatalarımda var. ama en büyük sorunum yağ.. Bıktım yaa... Vichy normederm nasıl sizce?mafoldumben