Yağlı cilde golden rose fondoten nasıl?

minelii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
39
0
1
İstanbul
Golden rose fondoten sizce nasıl? Benim cildim çok yağlı bu fondoteni önerirmisiniz? Önermiyorsanız sizce ne almalıyım yağlı cildime?:26:

19 yaşındayım bütün yüzüm yağlı yani işte:18:

$images (3).jpg
canım benım cıldım yaglı sıvılceye cok meyıllı ben bunları kullanıyorum sonuc kalıcı purussuz sivilcesiz bir cilt
$indir.jpg

19 yaşındayım bütün yüzüm yağlı yani işte:18:

en zor cilt tahmin edersın ki.
kapatıcılığı yuksek birşeyler bakıyorsan MAC denenebilir.
ama cildinde cok problem yoksa cc krem kullanabilirsin .rimmel london wake me up olabilir
bloglara bakınmanı ve yağlı ciltliler için kilit ürün olan pudrayı eksik etmemeni öneririm.
bu arada yasın cok kucuk bunları sıklıkla yapmamanı en bakımlı cıldın sağlıklı cilt olduğunu unutma ltfen...

Yağlı Cilt ise maybelline su bazlı affinitone güzel bir fondoten loreal true matc de öyle ama senin yaşındayken ben de fondöten kullanıyordum sana söylediğim bu iki markayi da kullandım şu an pişmanım cildimi çok yordu yağlı cildin varsa shiseido matlastirici güneş losyonuyla bb kremi karıştırıp sür shiseido biraz pahalı alternatif olarak vichy bioaderma gibi markaların matlastirici renkli güneş koruyucuları var, fondotenden daha iyi en azından cildinde kusma yapmaz cildimi fondotenden kurtardigim için çok mutluyum hiç baslamamani tavsiye ederim.

en zor cilt tahmin edersın ki.
kapatıcılığı yuksek birşeyler bakıyorsan MAC denenebilir.
ama cildinde cok problem yoksa cc krem kullanabilirsin .rimmel london wake me up olabilir
bloglara bakınmanı ve yağlı ciltliler için kilit ürün olan pudrayı eksik etmemeni öneririm.
bu arada yasın cok kucuk bunları sıklıkla yapmamanı en bakımlı cıldın sağlıklı cilt olduğunu unutma ltfen...

peki hangi pudra?

Yağlı yüze genelde fondoten önermiolar. Bb krem üzerine pudra sürebilirsin. Yağlı cilt zaten parlar bide fondotn sürsen yağ gibi olursun :) pudra kullan ama iyi marka olsun ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back