Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağlı boyalar harıka..ayrıca kara kalemınde..başarılısın..ama 1 senedır yapmıyorum dıyorsun:))sanırm anladım..ev ışlerı cocuk coluk derken zaman kalmıyor yada ugraşamıyorsun deyılmı(anlarım senı cunku aynen.....tebrıkler
Calismlaarin tablolarin cok guzel canim benim pek kabiliyetim yok sanirim ama rahmetli amcam ve babam bu konuda basariliydilar, bu tur calismalari olanlari takdir ediyorum, devamini dilerim cok guzeldi
bence hiç korkma, karakalem yağlı boyadan çok daha zordur; onu yapabildiğine göre yağlı boyayı çok rahat çallışırsın.İlk yağlı boyaya canım sıkıldığı için başlamıştım. Resim ödevlerimi hep annem yapardı hiç kabiliyetim yok sanıyordum ama başına geçince yapabildiğimi gördüm. Yağlı boyanın en güzel yanı beğenmediğin zaman değişim yapabilmen. Baktın resim hoş olmadı kuruyunca düzeltirsin. Bir keresinde kız kulesini yapmaya çalıştım, çok güzel olmadı. Resim kuruyunca üzerine başka bir manzara çalıştım. Onu da beğenmedim, tekrar yeni bir manzaraya başladım:1rolleyes: Başına geçince arkası gelir.canım çalışmaların harika olmus emeğine ellerine sağlık bende grafik mezunuyum karakalem çalışması yapıyorum.aama bu sekilde yağlı boya tabloları yapmayı çok istiyorum ama yapamam diye cesaret edemiyorum.tebrik ederim harika olmuslar
teşekkür ederim:1hug:ben de resime bakarak çalışıyorum, hayal edip yapacak kadar usta değilim malesef. Parçalı yağlı boyalar benim de çok hoşuma gidiyor ama elimde hiç örnek yok. Genelde manzara çalışıyorum.Resimler çok güzel tebrik ederim.bende yapıyorum az çok ama bakıp yapabileceğim resim bulamıyorum.özellikle parçalı yağlı boya toblo yapmak istiyorum elinizde örnek bakıp yapabileceğim resim varsa yollarsanız sevinirim.