Yağlı ama soyulan bir cilt:(

esmatwilight

Esma ♥ Gökhan 07.07
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
741
22
Cildim bu ara çok dengesizleşti stresten midir sınavlardan mıdır yaz geldi ondan mıdır anlamıyorum...cildim aşırı yağlanıyor yağlanmayı engellemek için peelingtir yüz temizleme jelidir ne varsa kullanıyorum ama 2 saat geçmeden burnumun üstüne ve alnıma yağ dökmüşsün gibi oluyor.. zaten makyaj yapınca sokakta ayna gibi parlamaktan bıktım...bir de cildimde bahardan beri isilik mi desem ne desem böyle pütürlükler çıkmaya başladı burnumun kenarlarında anlımda.. :KK43::KK43: peeling yapıyorum geçmiyor :/ ve minik minik soyulmalar var fondöten sürüyorum soyulmalar o kadar belli oluyorki burnumun üstünde ve yanklarımda.. hani kuru ve hassas bir cildim yok yağlı bir cildim var egzama gibi soyulmalar nerden çıktı anlamadım kışın cildim harikaydı hiç yağlanmıyordu acnecinamide ürünü kullandım jel krem çok güzel yaptı zamanında sivilcelerimi geçirdi bıraktım şimdi yüz temizleme jelini ve peeling scrub ı kullanıyorum kullandığım kremi bıraktım çnkü sivilcem yok :KK50: bir de cilt altımda artık yağlanmayı durduramadığımdan böyle beyaz beyaz minacık sivilce gibi olmayan şeyler çıktı tamamen cilt altında pütür şeklinde ucu yok kırmızılık yok ama sıkınca çok minik beyaz şeyler çıkıyor.. bu ara hiç makyaj yapmıyorum yani makyajdan olmasına imkan yok:KK50: birden sorunlar yüklendi böyle bana moralim bozuldu..bir anda cildimdeki bu değişim neden?

neden böyle oluyor kuru bir cildm olsa soyulmalar nem eksikliğinde aşırı kurumadan diyebilirim ama neden böyle oluyor :KK43: benim gibi olan var mı yardım edin çok sevinicem ... :KK5::KK5::KK5::KK5:

Son düzenleme:
peeling gözenekleri acayip açıyor kullanma derm sana ben bir ara ballı sabun kullanmıştım amwayden cildim acayip yağlıydı o geçirmişti onu deneyebilirsin ama peeling gerçekten kötü veya pembe maske al kullan ben onu kullandığımdan beri cildim esksi gibi yağlı değil:KK1:

sanirim mevsimle alakali birsey bu. bende de oluyor . bal ve yesil cay maskeleri super iyi geliyor. haftada ya da 15 gunde denemelisin.

peeling gözenekleri acayip açıyor kullanma derm sana ben bir ara ballı sabun kullanmıştım amwayden cildim acayip yağlıydı o geçirmişti onu deneyebilirsin ama peeling gerçekten kötü veya pembe maske al kullan ben onu kullandığımdan beri cildim esksi gibi yağlı değil:KK1:

canım ergenlikten beri yağlı yağlı geziyorum :KK43: öncesinde kuruydu o kadar güzeldi ki :KK43: sabunu deneyeceğim canım teşekkür ederim önerin için....
pembe maskenin mucizevi bir etkisi yokmuş diye duydum arkadaşlardan... aslında sorunum birden bire ortaya çıkan soyulma ciltteki pütürler :KK59:

bende de aynı problem var ne yazık ki kapatsan kapıyamıyosun pütür pütür. Pudra sürüyorum böyle sanki kalıp gibi hissediyorum eve geldiğim gibi yıkıyorum. nemlendirici sürüyorum bu sefer gene cildimi yağlı hissediyorum.Sivilcelerimde var zaten.Bugün araştırdım ve gittim sebamed sabun aldım şuan yıkadım yüzümü temiz hissediyorum. Bakalım nolucak .

canım sen taktıkça stres yaptıkça her şey olur takma bak bende eskiden sivilceleri çok takardım artık çok takmıyorum rahatlatıyorumm kendimi pozitif düşünüyorum her zaman :) sonra bol su iç birde o dediğim sabun cidden iyi gelir çünkü bana çok iyi geldi :) takmamaya çalış her şeyii :)

benim de cildim malesef aynı yağlı ve soyuluyor yağlı olması acayip rahatsız edici birşey özgüvenimi bitirdi diyebilirim ...

benım cildim çok yağlıydı eskiden sivilce tedavisinden sonra dengelendı ama yanaklarım pul pul benimde su deyınce dahada fena oluyor. benım kuruluk sorunum kızarıklıkla basladı onun içinde kremler aldım. kızarıklık daha iyi durumda ama kuruluk devam ediyor. devamlı krem kullanıyorum. cilt yağlıysa su bazlı kremler kullanmalısınız.

benim de cildim malesef aynı yağlı ve soyuluyor yağlı olması acayip rahatsız edici birşey özgüvenimi bitirdi diyebilirim ...

Bende aynı durumdayım yaa.Resimlerde alnım parlıyo yağdan deli oluyorum :KK52::KK52: Cildimin yağı için kükürtlü sabun iyi geldi bana .Sivilcelerimi de kuruttu .Yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyorum soyulmasın diye o da tekrar yağ yapıyor.Yağlı ciltler için özel bi nemlendirici almam lazım .O zaman hem soyulmaz hem parlamaz belki

aynı sorun bende de var cildim yağdan parlıyo ve üstünde kırmızı kabartı gibi şeyler var doktorun verdiği bi karışım kullanıyorum cildi hafif soyuyor yağlı cilt için bu sefer burnumun üstü soyuluyor krem sürüyorum yağlanıyor çözümü yok mu yaa ://///

X