- 2 Şubat 2011
- 741
- 22
- Konu Sahibi esmatwilight
Cildim bu ara çok dengesizleşti stresten midir sınavlardan mıdır yaz geldi ondan mıdır anlamıyorum...cildim aşırı yağlanıyor yağlanmayı engellemek için peelingtir yüz temizleme jelidir ne varsa kullanıyorum ama 2 saat geçmeden burnumun üstüne ve alnıma yağ dökmüşsün gibi oluyor.. zaten makyaj yapınca sokakta ayna gibi parlamaktan bıktım...bir de cildimde bahardan beri isilik mi desem ne desem böyle pütürlükler çıkmaya başladı burnumun kenarlarında anlımda.. peeling yapıyorum geçmiyor :/ ve minik minik soyulmalar var fondöten sürüyorum soyulmalar o kadar belli oluyorki burnumun üstünde ve yanklarımda.. hani kuru ve hassas bir cildim yok yağlı bir cildim var egzama gibi soyulmalar nerden çıktı anlamadım kışın cildim harikaydı hiç yağlanmıyordu acnecinamide ürünü kullandım jel krem çok güzel yaptı zamanında sivilcelerimi geçirdi bıraktım şimdi yüz temizleme jelini ve peeling scrub ı kullanıyorum kullandığım kremi bıraktım çnkü sivilcem yok bir de cilt altımda artık yağlanmayı durduramadığımdan böyle beyaz beyaz minacık sivilce gibi olmayan şeyler çıktı tamamen cilt altında pütür şeklinde ucu yok kırmızılık yok ama sıkınca çok minik beyaz şeyler çıkıyor.. bu ara hiç makyaj yapmıyorum yani makyajdan olmasına imkan yok birden sorunlar yüklendi böyle bana moralim bozuldu..bir anda cildimdeki bu değişim neden?
neden böyle oluyor kuru bir cildm olsa soyulmalar nem eksikliğinde aşırı kurumadan diyebilirim ama neden böyle oluyor benim gibi olan var mı yardım edin çok sevinicem ...
neden böyle oluyor kuru bir cildm olsa soyulmalar nem eksikliğinde aşırı kurumadan diyebilirim ama neden böyle oluyor benim gibi olan var mı yardım edin çok sevinicem ...
Son düzenleme: