• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Yaglarn karsm??

karamelli_turta

Nirvana
Pro Üye
21 Temmuz 2008
17.362
54.194
1.123
Arkadaslar ben birsey soracagım size
Bugün aktardan sacı gürleştirip beslemesi için yag karışımı aldım
saf zeytinyagı hint yagı yılan yagı vs... 8 9 tane yag koydu bu karısıma ve haftada 2 kez saçıma sürürp 2 saat beklememi söyledi..
Bu şekilde yag karışımlarını deneyip iyi veya kötü sonuç alan varmı??
lütfen cvp yazın tereddütteyim..fisfisfisfisfisfiskafamçokkarıştı

ben kullandım canım sitede bir arkadaşımız saç bakım formülü vermişti birçok yağ vardı içinde ve ben faydasını gördüm benim saçım çok ince telli hemen dolaşır sadece 1-2 ay düzenli kullandım artık saçlarım dolaşmıyor.birde saçlarım çok cansız seyrekti baya güçlendirdi bu karışım ama benimkinde sarımsak yağı vardı ve asıl o güçlendirmişti

uf kokusuna dayanmak mümkün olsa sarımsak yağı vazgeçilmezim olur ama...
Senemciq, bizim tesbitlerimize göre kimi saça yağ yarar, kimi saça turplu su, kimine ısırgan, kimine zencefil. ama yağ bunların arasında uğraşması en zor olan, yani sabır istiyo gerçekten. kafada bekletmek ayrı,saçtan çıkarmak ayrı dert.çıkaramazsan saçı söndürür, kuş tüyüne çevirir, çıkarmak için çitilersin saç süpürgeye döner. velhasılı bnm tavsiyem, kullanacağın zaman bi kaba ayır, içine bi yumurtanın sarısını ekle, varsa biraz da zeytin yağı, iyice çırp, öyle uygula. yumurta sarısı yağın saçtan arındırılmasında çok etkili, hem de protein içerdiği için saçı kökten besliyo. ama durularken önce soğuk ya da soğuğa yakın bi suyla durula, yumurtayı akıt, sonra ılık suyla şampuanlamaya devam et. artık işe yarayıp yaramadığına sen karar vereceksin, her şey herkese yaramıo çünkü.

evet bende yumurta zeytin yağı ve sirkeyle karıştırıp uyguluyordum yıkamada zorlanmadım demekki yumurtadanmışCADIARZU

Biraz önce o yag karısımına biraz zeytinyagı ve bir yumurta sarısı da ekledim ve saç diplerime sürdüm bekleyip görecegiz arkadaslar..

hepinize bol saclı günler...:D

arkadaslar emınmısınız yurmutanın sactan kolayca cıktıgına??
ben cıkartamıorum :(
artı şöyle bısı var,eskılen mımarılerın ıcıne yumurta koyulurmus tonlarca o topragın bırbırıne karısmaması ıcın artı ztn sıgara böregınde fılan yumurta koyuluo kı peynır dagılmasın dıe

kızlar sarımsak yagımı daha iyi yoksa jojoba yağımı saça faydalı kullananlar varsa önerilerini bekliyorum acilllsositososito

canım ben sarımsağın kendisini öneririm sana..
ben zeytinyagı ile sarımsagı ezip karıstırıp sacıma sürüyorum koku var ama kuruyunca gidiyor kokusu..
henüz bir kez yaptım ama farkı farkettim :))

hint yağı
badem yağı
ceviz yağı
zeytinyağı
kullanıyorum bakım konusunda iyi saç uzatma etkisini daha göremedim sonuç alırsam yazarım ;)

Arkadaslar ben birsey soracagım size
Bugün aktardan sacı gürleştirip beslemesi için yag karışımı aldım
saf zeytinyagı hint yagı yılan yagı vs... 8 9 tane yag koydu bu karısıma ve haftada 2 kez saçıma sürürp 2 saat beklememi söyledi..
Bu şekilde yag karışımlarını deneyip iyi veya kötü sonuç alan varmı??
lütfen cvp yazın tereddütteyim..fisfisfisfisfisfiskafamçokkarıştı

annem geçen sene kullanmıştı çok olmasada etki ediyor

benim saçlarım da çok zor uzuyordu. badem yağı ve zeytin yağı karşımı kullanmaya başladım. ikisini karıştırıp haftadaa 3 kere banyodan önce saç diplerime masaj yaparak uyguladım ayrıca saç uçlarım da yıprandığı için saç uçlarıma da sürdüm. 30-45 dk arası saçımda bekletip yıkadım. saçımı hem besledi hem de uzattığını fark ettim kesinlşkle tavsiye ederim

Back