Yağlarımızı yakmak için çok kolay bir karışım

omerfarugunannesi

kocam ve oğlum..
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
190
1
İnternette elma sirkeli suyun yağ yakmadaki etkisini araştırırken bu yazıyı buldum, paylaşmak istedim.

* Elma sirkesi, bal, su formülüyle zayıflama
Diyet çok eski zamanlardan günümüze kadar gelmiştir. Bazı yöntemler hala uygulanmakta ve hiçbir değişiklilik göstermeden devam etmektedir. Bunlardan biri Elma sirkesi, su ve bal karışımı ile zayıflamaktır. Osmanınlılar döneminde misafirlere akşam yemeğinden sonra sunulan özel bir diyet içeceğidir. Elma sirkesi,su ve bal formülü midedeki hazmı hızlandırırken bir yandanda yağlarınızı eritiyor.bal

Diyet için çok özel ve eski yöntem olan bu formülü sizlerle paylaşıyoruz …

Bazı kişilerin diyete bu formül ile başlayıp 2.5 ayda 10 kg verdiği görülmüştür. Hemde hiçbir öğünden kısmayarak istediğini yediği halde (aşırıya kaçmamak şartı ile) ... Bu formülün dışında yeşil çay ve biberiye karışımından da yararlandığını söylemek gerekir. Bol su içerek zayıflama düşüncesini bir kere aklınızdan silmelisiniz. Sürekli su içmek ancak wc ihtiyacınızı arttırır ve şişkinlik yapar. Hazımsızlık sorunu olanlar için bu formül vazgeçilmez bir hale gelecektir. Şiddetle tavsiye ediliyorki Elma sirkesi, su ve bal formülü özellikle akşam yemeği üzerine içildiği zaman hazmı kolaylaştırıyor ve yağları eritmede faydalı oluyor.

*Diyetisyen Naciye İla Deniz, elma sirkesinin insan bedenini içten ve dıştan tedavi edebilen olağanüstü doğal bir sıvı olduğunu söyledi.

Elma sirkesi ile nasıl zayıflanır?

Taşıdığı bikarbonat iyonları sayesinde sindirimi kolaylaştıran tek meyve olan elmanın, sirkesinin de genel sağlık açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Deniz, 'Kanı temizleyen, bedeni ve zihni yorgunluklarda yatıştırıcı tesire sahip olan, idrar söktürücü özelliği bulunan, karaciğer ve damar sertliği hastalıklarıyla, hemoroid, egzama ve deri hastalıklarına iyi gelen elmanın sirkesi de, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısının güçlenmesini sağlar' dedi.

Deniz, ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal karıştırılarak yapılan kokteylin sabahları aç karnına içilmesi halinde vücutta biriken fazla yağın atımının kolaylaşacağı tavsiyesinde bulunarak, şöyle konuştu. 'Elma sirkesi, içerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir.

Elma sirkesi bedenimizi içten ve dıştan tedavi edebilen olağanüstü bir sıvıdır. İçerdiği yüksek orandaki Potasyum sayesinde kas yapısını güçlendiren, strese karşı koyabilecek dayanıklılık kazandıran, grip, soğuk algınlığı gibi üst solunum yolları enfeksiyonlarının hafif geçilmesini sağlayan elma sirkesi, boğaz ağrısı, öksürük ve ses kısıklığına da iyi gelmektedir. Elma sirkeleriyle yapılan salatanın yüksek kolestrole karşı da iyi geldiğini açıklayan Deniz, 'Elma sirkesinin faydaları saymakla bitmez.

Ergenlik sivilceleri, dış derinin sıkılığı, gaz şişkinliği, kabızlık gibi birçok soruna yararı bilinen elma sirkesinin yüksek potasyum nedeniyle böbrek hastaları, asit değerinin yüksek olması nedeniyle de ülserliler ve gastriti olanlar tarafından tüketilmemesi gerekir' diye konuştu.

merhaba canım ben bu karışımı uyguladım sonra bal baktımki ektra kalori aldırıyor balı kesip yaptım bir ay 10 günde 3 kilo verdim ama yavaş yavaş gidiyor maalesef gr gr gidiyor desem yeridir en iyi tarafı geri gelmiyor...ben tadına artık dayanamıyorum sabah bile içitiğimde 5 dakika yatıp kalıyorum o derece midem kalkıyor:KK70:ama yararıda var...
sende denedin mi?

ılk içtiğimde balsız denemiştim ve sirkeyi biraz fazla kaçırmışım tadı cok kötü geldi. Sonra bu yazıyı buldum aynen uygulayınca tadı daha hosuma gitti. ılaç niyetine olunca gayet kolay geliyor içmesi. Yaklaşık 5 gündür düzenli içiyorum. Kalori alsam bile 1 çay kaşığı balın zararı olacağını düşünmüyorum. Sonuçta bal da alınması gereken bir yiyecek.

haklısın bal çok yararlı ama sirkenin yağ yakma özelliği varya belki engeller kuskusuyla baktım sempatiksalakcinniaslında sabah kahvaltısında bal yiyorum doğumdan bu yana her sabah mutlaka kahvaltımda bal var ama aç karnına sirke tek daha yararlı gibime geldi belkiide yanlış düşünüyorumdur:KK70:DDama şu var ballı karışımda gram veremedim sade sirkeli ılık suda azda olsa kilolarım gitti...üzerimde denedimguclubacismile
yalnız midem çok kötü bulanıyor içtiğimde ilaç gibi bakmayı denedim cııks olmadı ama kilo verme yolunda herşey mübahtır...aslında bana eşlik eden biri olsa yarış içinde kilo versek daha azimli oluruz dimi...

valla arkadaşlar ben hala bu karışımı kullanıyorum 3 ay oldu 10 kilo verdim ama sadece onunla değil artık kahvaltı dışındaki hiçbir öğünüm de ekmek yemiyorum bir de porsiyonları mı küçülttüm yavaş yavaş kilolarımı veriyorum artık boğazımıza dur diyeceğiz.yoksa bu kilolar gitmez canlarım :enbuyukkk:

X