• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağları yoğurtla eritin

berfinbilgen

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
3.156
24
318
İstanbul
Yağları yoğurtla eritin

Kalsiyum deposu olan yoğurdun bir marifeti daha çıktı: Günde üç öğün yoğurt inceltiyor!
Yapılan son araştırmalar, yoğurt yemenin, vücudun yağ yakmasını ve kilo kaybetmesini hızlandırdığını ortaya çıkardı. Fox News'un haberinde, düşük kalorili diyetlerin bir parçası olarak günde 3 öğün yoğurt yiyen kilolu insanların kilo verme sürecinin, yüzde 22 oranında hızlandığı belirtiliyor.
OBEZİTEYE ÇARE!
Az yağlı yoğurtlarda bulunan kalsiyum ve proteinin vücudun yağ yakmasına yardımcı olduğunu söyleyen bilim adamları, şimdi yoğurdun obezite tedavisinde kullanılıp kullanılmayacağını araştırıyor. Öte yandan yoğurdun diş taşı oluşumunu engellediği de belirtiliyor

arkadaslar aslında sadece yogurt değil, süt ve süt ürünleri için gecerli oldugunu duydum ben bu durumun. sanırım ünlü bi diyetisyenin bir yazısında okumustum. zaten bu yüzden tüm diyetlerde her öğünde peynir, süt veya yogurt mevcut.

Back