Saç Kesim Şekilleri Yağlar Saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Salvo

Muallakta.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
2.287
327
373
Saçlarım dalgalı, çok yağlı özellikle önlerdeki kısa saçlarım çok çabuk yağlanıyor her gün yıkamaktan bıktım artık. Önerisi olan var mı ?:43:

Son düzenleme:
aynı dertten ben de muzdaribim:-( saçımın yağ dengesi ara ara bozuluyo sadece elseve'in yağ dengeleyici bi serisi var o bir miktar işe yaradı bende ..

Saçlarım dalgalı, çok yağlı özellikle önlerdeki kısa saçlarım çok çabuk yağlanıyor her gün yıkamaktan bıktım artık. Önerisi olan var mı ?:43:

Bende de aynı sorun var benimkinin nedeni saçlarımla çok fazla oynamamdan kaynaklanıyor ve saçın yapısından belki seninki de öyledir. Her gün saçı yıkarsak saçlarımız bize küsebilir ben yağlı saçlar için özel şampuan kullanıyorum ve yağlanmasını geciktiriyor. Saçın yıkanmasını ertelemek içinde saçlarıma pudra döküyorum azda olsa yağlı görünmesini engelliyor. Birde banyodan çıktıktan sonra saçlarını ıslak bırakma her zaman kurut. Şuanda 3 günde bir saçlarımı yıkıyorum. :37:

Bende de aynı sorun var benimkinin nedeni saçlarımla çok fazla oynamamdan kaynaklanıyor ve saçın yapısından belki seninki de öyledir. Her gün saçı yıkarsak saçlarımız bize küsebilir ben yağlı saçlar için özel şampuan kullanıyorum ve yağlanmasını geciktiriyor. Saçın yıkanmasını ertelemek içinde saçlarıma pudra döküyorum azda olsa yağlı görünmesini engelliyor. Birde banyodan çıktıktan sonra saçlarını ıslak bırakma her zaman kurut. Şuanda 3 günde bir saçlarımı yıkıyorum. :37:

Aslında her gün yıkamak daha çok yağlanmasını sağlıyor ama yapacak bir şeyim yok çok kötü duruyor sonra. Saçlarımın önleriyle ben de uğraşıyorum artık takıntı oldu. Bir gün yıkamasam sanki 1 hafta yıkanmamış gibi duruyor bıktım artık ya. Yağlı saçlar için şampuan aldım onlarda bir işe yaramıyor. Banyo suyumuza bir şeyler eklesek işe yarar mı acaba :1::1:

Kışın gün aşırı yıkanıyorum ama dediğin gibi önlerdeki kısa saçlar yağlanmaya başladı. Önceden böyle değildi ikinci günde bile yağlanmazdı sadece sönük dururdu havadan falan mı acaba nemden dolayı olabilir mi :)

Yazın daha berbat oluyorda hava soğuk bari şimdi olmasın ya. :) Aynen dediğin gibi sönük duruyor bir de ona da çare bulamaz mıyız ya. :43:

Back