Sivilceli Ciltler Yağlanma Sorunu ve Sivilce Tedavisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sonne

- Afitap -
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
1.271
47
arkadaslar merhaba.. 20 yasındayım yuzum asırı yaglı pudra kullanayım 1 saat olmadan resmen parlıyor. sivilcelerim derin. içten geliyor.. ve yuzum asırı hassas. vucudum çok zor yanar ama yüzüm ufacık bi rüzgarda bile etkilenir. herkes baskı yapıyor bu hal ne diye. doktora gitmeyi dusunuyorum. yazın olur mu tedavi ? ve istanbuldayım bildiğiniz iyi bir doktor varsa onerebilir misiniz ? her doktor aynıdır deniliyor, ama bazı ilaclardan uzak durun doktor yazarsa da baska bişi istediğinizi söyleyin diyorlar. bilgi sahibi degilim yardımcı olacak birileri var miii acaba :)))

ben fatihte oturuyorum haseki araştırma hastanesine gidip roaccutane tedavisi oldum, öneririm oradaki doktorları ve memnunum şu an yağlanma olayı dengelendi, benim de senin gibi bir cildim vardı tedaviden önce;
avene cleanance jel kullanıyordum yağlanmayı baya bir dengeliyor
sonra dengeleyici matlaştırıcı krem kullanıyordum yine avene den ayrıca senin gibi kolay kızaran ve güneşten etkilenen cildim için 12 ay boyunca güneş kremi kullanıyorum tonik olarak da avene kullanıyordum
makya temizlemek için sebamed liquid kullanıyordum; oda burada xxxxxxxx

maske olarak da bunlar var canım;

xxxxxxx
uzun yazamadım linklere bakarak ürünler hakkında ne düşündüğümü görebilirsin ama tedavim bitti şimdi devam ediyorum ürünlere yağlanma neredeyse yok gibi oldu ve sivilcelerim gitti ama yağlanan bir cildin varsa ürünlerle bile bunu engelleyebilirsin, sivilcen yoksa roaccutane a gerek yok ayrıca aynı yaştayız =)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben fatihte oturuyorum haseki araştırma hastanesine gidip roaccutane tedavisi oldum, öneririm oradaki doktorları ve memnunum şu an yağlanma olayı dengelendi, benim de senin gibi bir cildim vardı tedaviden önce;
avene cleanance jel kullanıyordum yağlanmayı baya bir dengeliyor
sonra dengeleyici matlaştırıcı krem kullanıyordum yine avene den
maske olarak da bunlar var canım;

xxxxxxxxxx

uzun yazamadım linklere bakarak ürünler hakkında ne düşündüğümü görebilirsin ama tedavim bitti şimdi devam ediyorum ürünlere yağlanma neredeyse yok gibi oldu ve sivilcelerim gitti ama yağlanan bir cildin varsa ürünlerle bile bunu engelleyebilirsin, sivilcen varsa önce cilde sürülen kremlerle başlıyorsun mesela benzamycn ve clindoxyl gibi onlarda işe yaramazsa roaccutane olursun epsi soyucu kremler oluyor cildinin rengi açılıyor, ayrıca aynı yaştayız =)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tesekür ederim canın usenmemiş yazmışsın :) gittim doktora cevremdekiler tahlil yapılıyor falan demişlerdi. adam ınceledi ısık altında hap ve krem verdi. açıkcası bozuldum :KK70: gerek yok tahlile sivilcelerin derın degıl falan dedı. acıkcası pek ınandırıcı gelmedi. ıyı gelmezse hasekiye giderim :)) güneş kremi verdi ama ben onun verdıgını degıl lapoche aldım bakalım bende kurtulabılecek mıyım :)) bu arada oyle boyle yaglanmam yok doktor kurutur gibi seyler dedı de bı mutlu oldum bilemezsin haha

çok tesekür ederim canın usenmemiş yazmışsın :) gittim doktora cevremdekiler tahlil yapılıyor falan demişlerdi. adam ınceledi ısık altında hap ve krem verdi. açıkcası bozuldum :KK70: gerek yok tahlile sivilcelerin derın degıl falan dedı. acıkcası pek ınandırıcı gelmedi. ıyı gelmezse hasekiye giderim :)) güneş kremi verdi ama ben onun verdıgını degıl lapoche aldım bakalım bende kurtulabılecek mıyım :)) bu arada oyle boyle yaglanmam yok doktor kurutur gibi seyler dedı de bı mutlu oldum bilemezsin haha

ben de böyle tavsiyeleri can kulağı dinleyen biri olduğum için yardım etmek istiyorum =)

La Roche Posay inki çok akıcı süt kıvamında seviyorum onu da iyi etmişsin, zaten önce kremlerle falan başlanıyor tetradox falan geçmezse ileri aşama roaccutane oluyor sabret belki geçer =)

X