Makyaj Ürünleri Yağlanma sorunu ve pürüzlü cilt

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Biravucumut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2
0
1
25
Ya yüzümde Allah'a sükür ciddi derecede akne problemi ve izler yok renk sorunu ve parlama var birde arasına olan göz altı morlukları, makyaj yapmayı sevmeyen ve beceremeyen biriyim fondoten kullanmıyorum, bb krem kullanıyorum ama uzun süre kalıcı olmasını istiyorum ve de pudra kullanıyorum yüzüm cok mat dursun istemiyorum ama bundan anlamadıgım için kendime göre bir şey bulamıyorum cildiim zaman zaman yağlı oluyor genelde alın ve burun bölgem ama bazen yağlık hissi oluşmuyor, haftada 1 kil maskesi ve peepling uyguluyorum.. ama yüzümde kalıp gibi durmayacak ve uzun kalıcılık sağlayan bb krem ve pudra arıyorum arkadaşlar!! Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler^^

Kimse yok mu ya

Merhabalar; ben LR ın BB krem ve colours serisi pudrasını kullanıyorum. Hem zararlı kimyasal içermiyor. Colours serisi pudra pudra içermiyor içerisinde renk içeren pigmentler var. Ayrıca yüz bakım ürünleri de muhteşem. Aloe vera içeren bambu özü ve bambudan elde edilen peeling çekirdekleri bulunmakta. Hafta da iki gün uyguluyorum. Ayrıntılar için yardımcı olabilirim.

cildin yağlıysa haftasa 1 peeling az.. o pütürler ondan oluyordur.. haftada iki yapman lazım en az..
sonra makyajını çok güzel temizlemelisin o da yapar..
bir de bb ler yağlı cilde uygu değil aslında üzerinde öyle yazsa bile değil, hafif yapılı fondöten kullanmak çok daha iyi.. zaten eğer hafif yapılıysa fondöten bb krem gibi duruyor.. ben mesela maybelline affinimat kullanıyorum baya memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…