Cilt Bakımı Ürünleri Yağdanlık gibi yüz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.410
1.789
Selam!

Hiç yeri değil ama bir şey soracağım kızlar. Burun ameliyatı oldum ve sargı, bant derken yüzümü düzgün temizleyemedim. 3 ay olacak neredeyse ama hala yüzümü toparlayamadim. Yanak ve alın bölgemde ufak tefek sivilceler var. Burun bölgem ve yanak bolgemin yaglanmasina engel olamıyorum.

Yağlı ciltler icin önerebileceğiniz bir sey var mi? Yag yüzünden iğrenç bir hal alıyor. Resmen aynaya bakmadan hissediyorum yüzümün yağlandığını. Yagdanliktan farkı kalmadı.......

Benim de cildim çok yağlı. Sürekli farklı ürünler kullanmayı bıraktim. Makyajımi bebe sampuaniyla temizliyorum. Fondoten kullanmıyorum zaten. Normal sıradan bir yüz kremi ve bazen de aklıma geldikçe kahve telvesiyle peeling yapıyorum. Artık daha iyi durumda bence.

Bir çay kaşığı yoğurt+yarım çay kaşığına yakın karbonat + üç dört damla limon suyu benim çok işime yarıyor inş sana da yarar

Ara ara gül suyu ile silip banyoda hafif kese yaparak temizleyebilirsiniz.Soğuk sodayi tonik niyetine sürün o da iyi gelir.

Benim de cildim çok yağlı. Sürekli farklı ürünler kullanmayı bıraktim. Makyajımi bebe sampuaniyla temizliyorum. Fondoten kullanmıyorum zaten. Normal sıradan bir yüz kremi ve bazen de aklıma geldikçe kahve telvesiyle peeling yapıyorum. Artık daha iyi durumda bence.

Bebek şampuanını ben de kullanıyorum ama tam temizlemiyor sanırım. 2 günde bir kıl maskesi yapıyorum, nemlendiriyorum ama tabi yeterli gelmiyor. Paril paril dolaşıyorum resmen

Burun ameliyatından sonra o bölgedeki hücreler aktifleşiyormuş ve daha fazla yağ üretiyormuş.cildiye doktoru söylemişti bana.benim cildim 1 yılda ancak toparlandı.karma bir cilt.

Bebek şampuanını ben de kullanıyorum ama tam temizlemiyor sanırım. 2 günde bir kıl maskesi yapıyorum, nemlendiriyorum ama tabi yeterli gelmiyor. Paril paril dolaşıyorum resmen
Kahve telvesini dene. Pürüzsüz oluyor. Sanki nefes alıyor cildin. Reklam yapar gibi konuştum biraz :KK48:

Tonik kullanıyor musun? Yüz temizleme jelleri falan hikaye adam akıllı bir maske ve alkol içeren tonik tavsiye ederim.

kahve telvesi doğal peeling'dir. Peelingden sonra cildin nemlendirilmesi gerekir.
Cildiniz yağlı diye nemlendirmemezlik etmeyin.
Kuruyan cilt daha çok yağ üretir.
Yağsız nemlendiriciler var onlardan kullanıın.
Bir de her doğal maskeyi doğal diye uygulamayın.Yoğurt,limon,tarçın hep deneyip bana alerji yapan maskeler
Bu sürede cildinizle fazla uğraşmayın bence. Yıkayıp nemlendirin bu kadar.

Kullanmıyorum onerebilecegin bir tonik var mıdır :)
İşte sorun burda. :) Benimde cildim yağlı ama benim problemim daha çok sivilceyle o yüzden garnier in sivilce karşıtı toniğini kullanıyorum her sabah. Bu arada maske yaptığım zaman 1 saate yakın tutmaya çalışıyorum her ne kadar arkalarında 15 dk yeter yazsa da.

Ha bu arada toniğin üzerine bir şey sürmüyorum ki etkisi sürsün. (Nemlendirici krem makyaj dahil.)

alkollü ve sert temizleyicili ürünler kullanırsanız cildiniz daha da yağlanır, hafif ve temiz içerikli ürünler kullanın. belki yağ emici mendillerden de yardım alabilirsiniz.

alkollü ve sert temizleyicili ürünler kullanırsanız cildiniz daha da yağlanır, hafif ve temiz içerikli ürünler kullanın. belki yağ emici mendillerden de yardım alabilirsiniz.

Nilera Okyanus sabunla birlikte efacler jel kullanıyorum şu an. Üstüne bazen madecassol bazen de duo krem sürüyorum. İşe yaradı gibi yağlanma baya fark etti. Pudra dahil cildime de bir şey surmuyorum. Tavsiye için teşekkür ederim.

X