Yağ Yakma - Selülit - Kilo - Ödem için

C

ccerence

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ccerence
Berna Laçin'in programı Kadın Olmak'ta herbalistinin Berna için hazırlattırdıgı bir tarif vardı izleyenler bilir tarifini vermiyorlardı.bugün berna laçin ele geçirdi kagıdı ve tarifi okudu...bunları tek tek almayıp aktara kagıdı verip bunları hazırlamasını rica ederseniz daha rahat olur dedi...onlar konuştukça yazdıgımı buraya direkt kopyalıyorum;

berna:zayıflama çayı

4-5 adet afrika çiçegi(gül hatmi)
3 adet ardıç tohumu
1kahve kaşıgı mate yapragı(3-4adet)
3y.k. ebe gümeci
2y.k. kuşburnu
1adet zencefil
1adet çubuk tarçin
1y.k. melissa
2y.k. sinameki
2y.k. civan perçemi
2ç.k. tere tohumu
3y.k. ıhlamur
3y.k. elma kurusu

toz haline getir(blendırdan geçirya da havanda döv)
2y.k. karışıma 2s.b.kaynar su dök 15dk. beklet.iç.
sabah kalkar kalmaz...kahvaltıdan önce içiyor. 2-3bardak içilebilir en fazla.
oranlar çok önemli.oranlarla oynamayın.
(bu cümleler onlara aittir.)

...
...

rast gele canlar.a.s.

• Konu Sahibi ccerence
güzelim hepsini toz haline getirip saklayabilirmiyiz yoksa her yapışımızda taze olarakmı blendırdan geçirmemiz gerekiyor

• Konu Sahibi ccerence
evet saklıyabilirsin arkadaşım...

• Konu Sahibi ccerence
arkadaşlar bunu deneyen varmı varsa fayda gören oldumu

• Konu Sahibi ccerence
ben denedim hiçbir faydasını görmedim malesef :KK43: hatta annem de kullandı benle beraber ama tansiyonunu yükselttiği için 3 gün içebildi sadece ben faydasını göremedim ama belki başkalarına iyi gelir bilemiyorum kimseyi etkilemek istemem

• Konu Sahibi ccerence
Verdiğin bilgi için teşekkürler canım.Kullanan varsa ve sonucu paylaşırlarsa çok memnun oluruz.

• Konu Sahibi ccerence
merhabalar, bizim bir arkadaş geçen hafta bana bu formülden bahsetti kendisi 2 ayda 8 kilo vermiş bu formülle bende internetten ararken burdada olduğunu görüp yorum yazmak istedim ama sanırım burda pek faydasını gören olmadı ki pek fazla yorum yok, arkadaşım bu formülü yemeklerden önce veya sonra canı istediği zaman gün içinde tüketmiş ve hergün taze olarak hazırlamış, diyette yapmamış benimde ilgimi çekti bende denemeyi düşünüyorum açıkcasıkaydirigubbakcemile

• Konu Sahibi ccerence
bu karışımı denemeye başladım karbonhidrat diyeti ile birlikte , kan şekerim çok düşüyordu ama bu çay kan şekerimi düzeltti eskisi gibi acıkmıyorum :)

X