Yağ Yakıcı Yeşil Çay Tarifi

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
Yeşil çayın yağ yaktığını özellikle karın bölgesindeki yağları yaktığını söylemek istiyorum. Bir diyet uzmanı değilim ama diyetisyen arkadaşım var ondan aldım tarifini:) Hayatımda da 1 kere diyetisyene gittim o da söylemişti yeşil çayın böyle bir etkisi olduğunu. Bir de bu şekilde içerseniz yağlar vücuttan tam anlamıyla kaçacak inanın. Ben yapamıyorum vaktim yok derseniz de muhakkak günde en az 2 bardak yeşil çay içmeye gayret gösterin vücudunuzun nasıl toplandığını farkedeceksiniz..Buyrun tarifim..

* *Yağ Yakan Yeşil Çay Tarifi* *

Malzemeler:
  • 2 adet limon
  • 2 poşet yeşil çay
  • 1 avuç taze nane yaprağı
  • 1 adet rulo(çubuk) tarçın
Hazırlanışı :
  • 2 su bardağı kadar demlenmiş yeşil çayı 1 sürahi içine koyun. İçine 2 adet limonu sıkın. 1 avuç taze nane yaprağı ile rulo tarçını da ekleyip soğuk su ile 1 litreye tamamlayın. Buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.
  • Bu suyu sıcak, soğuk, ılık farketmez gün içerisinde içiyoruz.
  • Öğünlerden 15 dakika önce ılık yada sıcak içmeniz tavsiyemdir.
  • Afiyet olsun:)
  • Emziren anneler de kullanabiliyor..(çiğdemcelezzetler)

Bana da diyetisyen günde 2kupa yeşil çay iç mutlaka dedi.
13 Nisan' dan beri 5.3 kg verdim ve neredeyse tamamı yağdan gitti.
Yağların yakımına etkisi büyük bence.
Metabolizma da fır fır dönüyor bunu içinde

poset yesıl caymı ıctınız bıde dıyet falan yaptınızmı?

poset yesıl caymı ıctınız bıde dıyet falan yaptınızmı?

Poşet değil canım.
Kendim demliyorum. Ama demlemeye üşendiğim zamanlarda şu bitki çayları için bardağın içine atılan şeyler var ya adını bilmiyorum, demleme aparatı diyelim, ondan aldım. Bardağın içine yeşil çay, karanfil, tarçın, limon ekleyince tadı daha da güzel oluyor. Bazen içine mate çayı da koyuyorum.

Ve evet, diyet de yapıyorum.

Biraz önce tarifinizi denedim inanılmaz tok tuttu içerken ilk başta midem bulandı ama şuan inanılmaz tokluk hissediyorum...15 gün deneyecem neticeyi 18 haziranda yazarım ))

bu günde çayımı hazırladım içtim akşama kadar devam ara ara içerim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…