Yağ yakan krem! 3 günde bir beden inceltiyormuş!!

randomlife

bu sefer olacak!! hedef55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.630
8
358
Ankara
Bugün televizyonda bi kadın gördüm. Zayıflama hakkında konusuyordu. Ne diyo bu dedim. Yağ yakıcı bi kremden bahsetti. 3 günde 1 beden inceltiyomuş. özel bi giysisi varmış kremin. kremi inceltmek istediğin yere sürüp üzerine o giysiyi giyiyomuşuz. içinde 80 tane bitki özü varmış. sürdüğün yerdeki sıcaklığı 5 derece artırarak o bölgenin erimesini sağlıyomuş. termoaktif yağ yakıcı olarak geçiyor adı. ne ki bu? kullanan var mı? işe yarar mı ki gerçekten?

kelin ilaci olsa kendi basina surer diye bi laf var.... kremi tanitan kadin icin soylenmis bi laf bence.
ben o kadin cikinca sadece kadina bakarim zayiflamis diye yaklasik bi senedir goruyorum onu zayiflamayi birak gittikce sisiyor.....

hey allahım ya bende hergün görüyorum reklamını kadınada bi gülüyorumki,,hayret bişey diyorum,bide kendisi demezmi ben uzman diyetisyenim,diyee:57::19::19:

bugün televizyonda bi kadın gördüm. Zayıflama hakkında konusuyordu. Ne diyo bu dedim. Yağ yakıcı bi kremden bahsetti. 3 günde 1 beden inceltiyomuş. özel bi giysisi varmış kremin. Kremi inceltmek istediğin yere sürüp üzerine o giysiyi giyiyomuşuz. Içinde 80 tane bitki özü varmış. Sürdüğün yerdeki sıcaklığı 5 derece artırarak o bölgenin erimesini sağlıyomuş. Termoaktif yağ yakıcı olarak geçiyor adı. Ne ki bu? Kullanan var mı? Işe yarar mı ki gerçekten?

sakın o kremi alıp 140 liranızı çöpe atmayın.bütün tok talimatlarına harfi harfine uyarak uyguladım 1 gr yok.evet sıcaklık yapıyor.ateş gibi yakıyor.ama soğuk günlerde ısınmanın haricinde bi yararını göremedim.zaten şikayet sitelerinde de en çok bu kreme ait şikayetler var.şimdi başka yöntemler arıyorum.bilen varsa özelden mesaj atın lütfen.

Ben bu kremden almaya karar vermiştim.1 sene kadar önceydi.Mail attım bunların adresine.Dedim ki almak istiyorum ama bu ürünün tanıtımını yapan bayan neden kilolu o niye kullanmıyor madem bukadar etkili bir ürün.Cevap verselerdi bayan sağlık problemlerinden ya da ne bileyim şu sebepten kullanamıyor alacaktım hemen.Kimse bana cevap yazmadı.Üstelik aynı mailden defalarca gönderdim.Bir cevap yazsalardı ciddi bir marka diye alacaktım ama beni tınlayan olmadı.Bende çok istememe rağmen almadım.Arada proğramlara çıkınca izliyorum arayıp sorayım diyorum.Ama soran olmuş bu soruyu.Kardeşim söylüyordu birşeyler anlatmış ama aklımda değil şimdi.Pazarlama reklam çok önemli bu ürünlerde ama firma bunu bilmiyor heralde.

bu kremin tanıtımını geçen sene izlemiştim, sonra aynı yorumu yaptım, işe yarasaydı bunu tanıtan bayan zayıf olurdu :)))
sonra bi arkadaşım kullandığından bahsetti ve diyetsizde 40 beden den 38 bedene inmiş, baya sıkılaşmış vücudu, kendine ölçü olarak giyemediği bir pantolunu seçip düzenli uygulamış, en az 2 saat giyilecek ve 2 litre su içilip spor yapılacak... neyse 3 günde olmasada 2 hafta sonunda dar gelen pantolana sığmış
bende alma kararı aldım ve beraber telefon açtık, 2 krem ve şort 120 tl iken kran krana bir pazarlık sonucu 4 krem ve 2 şortu 3 taksitle 99 tl ye aldık...
diyete başladığımdan beri regl dönemleri hariç düzenli kullanıyorum ve en çok yağ kaybım basen, üst bacak ve göbek bölgesinden oldu, tabi diyetimide hiç eksiksiz kaçamaksız uyguluyorum o ayrı, artık hangisi bu kadar etkili oluyor bilemiyorum ama 26 eylülden bu yana 13 kilo verdim ve 48 bedenden 44 bedene indim
kremler bitene kadar uygulayacağım ama yenisinide almam o ayrı
unutmadan, neredeyse hiç selülütüm kalmadı kremi sürüp şortu giyip en az haftanın 3 günü 2 km yürüyorum, ah bunu hergün yapsam daha iyi olacakya neyse....

Bende kendimde gözümdemi bır gariplık var diyordum :9:
Hatun madem bukadar iddalı önce kendini zayıflatsın ..
Inanmayın ıslar böyle şeylere para tuzagı .. Saglıklı bir beslenme spor olmadan hangi yol olursa olsun ya geçiçi yada saglıksızdır kilo vermedir

Eğer böyle mucuzevi bir ürün olsaydı dünyada obez kimse kalmazdı. Amerika obezlikten kırılıyor, Meksika da. Avrupa'da da virüs gibi yayılmaya başladı. Çözümü bu kadar kolay olsaydı, herkes bir krem sürer iş biterdi.

Ortalık para tuzağı kaynıyor ve her seferinde de kazanıyorlar.
İnsanlar hala kolay yoldan zayıflamaya inanıyorsa yapacak bir şey yok:50:

şimdi ekranlara biri daha çıkıyor belkide aynı kadın oda kremi kullanarak 38 beden oldum diyor o 38 bedense ben 0 bedenim bir arkadaş işe yaradı diyor yarar tabi hergün vücuduna düzenli masaj yapıp yürüyüş ve diyet yaparsan tabi işe yarar istersen zeytinyağ sür gene yarar ben diyet adı altında içilen sürülen vs ne olursa olsun hepsinin aynı olduğuna inanıyorum zaten hepsi de uyarıyor işe yaramasını istiyorsanız bol su için az yiyin spor yapın ee ozaman ekstra ürüne ne ihtiyaç var ben bunlara dikkat ederek zaten kilo verdim çok şükür ne olur arkadaşlar yeşil çaya bile para vermeyin zaten bizim içtiğimiz çaydan fazla farklı değil televizyonda doktor söyledi belki içindeki maddeler biraz daha yoğun ozaman 1 bardak ondan zorla içeceğinize 3 bardak sevdiğiniz çayı için tabi tadını sevenlere bişey diyemem şekersiz içilen bizim çayımızda idrar söktürüyor sonuçta gerçi ben onuda şekersiz içmeyi sevmiyorum ama arada ödem atsın diye bir iki bardak içiyorum sonra normal az şekerli içebilen şekersiz içsin daha sağlıklı hepimize kolay gelsin:16:

Back
X