bu kremin tanıtımını geçen sene izlemiştim, sonra aynı yorumu yaptım, işe yarasaydı bunu tanıtan bayan zayıf olurdu :)))
sonra bi arkadaşım kullandığından bahsetti ve diyetsizde 40 beden den 38 bedene inmiş, baya sıkılaşmış vücudu, kendine ölçü olarak giyemediği bir pantolunu seçip düzenli uygulamış, en az 2 saat giyilecek ve 2 litre su içilip spor yapılacak... neyse 3 günde olmasada 2 hafta sonunda dar gelen pantolana sığmış
bende alma kararı aldım ve beraber telefon açtık, 2 krem ve şort 120 tl iken kran krana bir pazarlık sonucu 4 krem ve 2 şortu 3 taksitle 99 tl ye aldık...
diyete başladığımdan beri regl dönemleri hariç düzenli kullanıyorum ve en çok yağ kaybım basen, üst bacak ve göbek bölgesinden oldu, tabi diyetimide hiç eksiksiz kaçamaksız uyguluyorum o ayrı, artık hangisi bu kadar etkili oluyor bilemiyorum ama 26 eylülden bu yana 13 kilo verdim ve 48 bedenden 44 bedene indim
kremler bitene kadar uygulayacağım ama yenisinide almam o ayrı
unutmadan, neredeyse hiç selülütüm kalmadı kremi sürüp şortu giyip en az haftanın 3 günü 2 km yürüyorum, ah bunu hergün yapsam daha iyi olacakya neyse....