yağ transferi ile meme büyütmek

parlayanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
53
1
36
Ankara
Değerli arkadaşlar bu konuda hepinizin tecrübelerine ve fikirlerine ihtiyacım var.ağrısız silikonsuz göğüs büyütmek mümkünmü diye uzun zamandır araştırma yapıyordum..türkiyede yağ transferi yapan tüm doktorları araştırdım..ama kendi yöntemiyle yağ transferi yapan bursada bir doktor dikkatimi çekti..fazla olan kalçadaki veya göbek bölgesindeki yağlar alınarak dışarı ile temas etmesi engellenerek ihtiyacımız olan göğüs bölegesine enjekte edilebiliyormuş..ayrıca sorun olan yağ erimesi olayıda sadece yüzde 10 larda kalıyormus..bursada bülent cihantimur diye bir doktor kendi yöntemiyle bu ameliyatı yapıyormus...tek sorun ameliyat için 8 milyar istiyor...bukadar parayı verdikten sonraa istediğim gibi olmayacağından korkuyorum...bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..cesaretinize ve bilginize çok ihtiyacım var

Canım bu yeni bir ameliyat tekniği ve uygulaması, tabi bende duymuş araştırmıştım öncesinde. Ama bu tarz bir uygulamanın kabul edirliliği ve uygulamada ki başarısı, yan etkileri ve ameliyat sonrası doğacak vücuda etkilerini çok iyi bilmek araştırmak gerek. Silikon implant ameliyatları yaklaşık elli yıldır dünyada uygulanıyor ve ameliyat sonrası çıkabilecek bütün komplikasyonlar biliniyor. Yeni çıkan bir teknik ve uygulama zaman içerisinde doktorlar ve bu teknik uygulamayla ameliyat olmuş kişiler üzerinde denenerek doğru uygulamaya ulaşıncaya dek şekillenir. Kısacası ben denek olmak istememiştim ve bu tarz bir yöntemede sıcak bakmamıştım. iyi veya kötü olur bu konuda sana yardımcı olamam. Bunun kararını sen vermelisin.

benim araştırdığım kadarıyla zamanla erime ,engebeli bir görüntü olma olasılığı yüksekmiş.yani erime muhtemelen iki memede farklı yerlerden olabileceği için şekil bozukluğu olma olasılığı yüksek diye düşünüyorum.

iste bende bu konu adına bilgi edinmek istiyodum. fiyatı gerçekten pahalı, benim bir tanıdıgım beldeki yağıyla (oldukça zayıf) dudaklarına yaptırdı. üst dudagını sisirtti. Eğer erime olsa dudaktada erime olmazmı?

evet bunu ben de araştırmıştım. dudakta da erime olabilir ama dudağa eklenen yağla göğüse aynı değil diyor doktorlar. internette epey video var bununla ilgili. 200cc yağ da eklesek, erime olasılığı yüksek çünkü içinde damar bulunmayan yağ dokusunu yaşatmak zor diyorlar. üstelik bir göğüste erime olurken diğerinde daha az olabilir. bu nedenle bu yöntem genelde hep birden fazla uygulanıyormuş. yani belli aralıklarla tekrar gerekiyormuş.

Hmm tüm hayallerim yıkıldı diyebilirim. Ben daha doğal dursun diye yağ transferi istemiştim. Protez taktırmam biraz imkansız duruyor. Babama ne diyeceğim ne ameliyatı olduğumu söyleyeceğim. Simdiden düsünmeye basladım. Hiç değilse beldeki yağlar zararlıymış derdim aldırırdım ona bisey demezdi ama göğüs konusuna gelince kızabilir...

Aynen benim babam da izin vermez. Annemden vurmaya çalışıyorum o yüzden:) hem doğum yapınca ya da kilo verince o yağlar da gidebilir garantisi yok ki. bayramdan sonra lazer epilasyona gidicem, orası zaten çok güvendiğim bi doktorun yeri, her sorunumda yardımcı oluyor sağolsun, ona da danışıcam bu konuyu. belki o yol gösterebilir eminim bilgisi vardır bu konuda. ve gider gitmez de öğrendiklerimi yazarım buraya istersen. ben de doğal olsun istiyorum ama kas altı olursa e çok da büyük olmazsa çnkü ben çok byük istemiyorum, doğal olabilir diye düşünüyorum. belki maddi imkanım olunca kendi paramla yaptırabilirim. ya da annem konuşmalı babamla, sadece göğüs diye değil de dediğin gibi yağ filan dersek olur belki.

çok iyi olur canım paylaşırsan sevinirim. Ben şuana kadar bir doktora sormadım cünkü kücüksün büyür diye geçiştirenler çok asıl uzmanları bu konuda bilgi veriyor güvendiğin doktorsa sana yardımcı olabilir

acaba bu konuyla bilgisi olan varmi??? .....Bir gelisme????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…