• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler yağ+sivilce :( yardımmmmmm !!! :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sulugoz01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
70
30
98
Adana
aşırı derece yağlı ve sivilceli bi yüzüm var aslında erzurumda okuyorum oradayken yüzüm tertemz olmustu fakat adanada yasıyorum buraya gelince sivilcelrm cıkıyo nemden dolayımı bilmiyorum sabah uyanınca yzüme sanki yag dökmüşler igrenc oluyo dokunamıyorum her dakika yüzümü yıkıyorum bitmiyo bide en kötüsüde kasıgımı bıyıgımı alıyorum orada hemn sivilce cıkıyo böyle durumda olaan ve cözüm buylmuş olanlar varsa lütfen yardımcı olun arakadslr fikirlenizi paylasrsnz cok mutlu olucam...

Canim Bnde adana da yasiyorm dedgn gbi burann havasndan kaynaklanan bi durum sana tavsiyem iki tatli kasigi kile sadce gul suyu ilave et Ve Yarim limonu icine sik maske yap goz cevren Ve dudaklarina Yapma kuruyana kadar bekle hic bseyn kalmaz

Canim Bnde adana da yasiyorm dedgn gbi burann havasndan kaynaklanan bi durum sana tavsiyem iki tatli kasigi kile sadce gul suyu ilave et Ve Yarim limonu icine sik maske yap goz cevren Ve dudaklarina Yapma kuruyana kadar bekle hic bseyn kalmaz

bende mi denesem napsam ben adanada oturmuyorumm ama benim yüzüm hep sivilceli ve yağlıı artık napcamı şaşırdımm :50:

çoook teskkür ederim umarım işe yarar denıycem..

maskeyi kaç dakika bekletiyorsun canım bi de ne sıklıkla yapıyorsunn Bende Adanalıym bu arada (:

Back
X