• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağ oranınız kaç :(

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
kızlar ben 1.69 boyunda 63 kiloyum.doktor yağ oranımı ölçtü %27 çıktı :((((( çok fazlaaa ya moralim bozuldu.sizinkii kaç ?

kızlar ben 1.69 boyunda 63 kiloyum.doktor yağ oranımı ölçtü %27 çıktı :((((( çok fazlaaa ya moralim bozuldu.sizinkii kaç ?

ben hiç ölçtürmedim :26: bunu doktor ne için yaptı :44: bana bu oran çok fazla gelmedi çünkü herkesin vücudunda yağ oranı vardır

Son düzenleme:
ben diyetisyene ölçtürdüm normalde %25 i geçmemesi gerekirmiş..belim ince popom bacağım kalın.sizinkiler kaç merak ettim :)

160 boy 57.6 kilo ve yağ oranım yüzde 26. geçen ölçüme göre yükseldi çünkü yarım kilo yağdan almışım :/

Bende dün fitnessa başladım. Orda ölçtüler. 165 boy 60.2 kiloyum. %26 çıktı ve şoka girdim. Düşünsenize 15 kilo yağ :52:

167 kiloya 53 kiloyum yüzde 18 yağ oranım zayıf olmamama ragmen ideal aralığın altındayım spor yapın sadece :37:

yağ oranının düşmesi sadece beslenmeyle alakalı bi durum. sporun etkisi sadece sıkılaştırmak ayrıca yağ oranın fazla yüksek değil. Özellikle karın kası yapmak istiyorsan falan yağ oranını bayağı bir düşürmen gerekebilir.

kızlar ben 1.69 boyunda 63 kiloyum.doktor yağ oranımı ölçtü %27 çıktı :KK43:(((( çok fazlaaa ya moralim bozuldu.sizinkii kaç ?

canım kusura bakma ama biraz fazlaymış ben 169 boyunda 78 kiloyum vücut yağ oranım %30

Back