Yağ lekesi yardım lütfen :'(

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
Merhaba bayanlar
bugun uzerıme yağ sıcradı :14: sılmeme ragmen cıkartamadım lekelerı
tişörtüm mahfoldu lekelerden :14:acaba bır yolu varmıdır bunu temızlemenın
bılenler yazarsa cok memnun olurum :26:

Damladığı anda tuz sürünce iz kalmaz ditye bliyorum.

Leke çıkarıcılar çıkarmaz mı ki**?

canım yağ lekelerini makineye attığında bile deterjanlar çıkarmıyo...izi kalıyo...tek çözüm daha makineye atıp yıkamadan BULAŞIK DETERJANIYLA elinde sürtmen... üzerine biraz su değdirip sürtersen iice , üstüne bi de makineye at kirlilerle emin ol leke kalmaz :))

cevaplarınız ıcın tesekkurler kızlar bulasık deterjanını hemen surdum zaten ama cıkmadı lekeler:14:

Damladığı anda tuz sürünce iz kalmaz ditye bliyorum.

Leke çıkarıcılar çıkarmaz mı ki**?

Canım o tuz olayı söylenir hep ama ben daha işe yaradığını görmedim.Ama belki hani dağılmasını önlüyodur tuz.

iş cıkısı akrabaları gormeye gıdıcem dıye ozenlı gıymıstım bıde mahfoldu zaten neye ozensem bı aksılık cıkıyor ya sızede oluyormu

nazar değmiştir...

DALİN bebek deterjanı var. leke olan kısma onu sürersen çıkarabilir. bendekileri hep çıkarmıştı.

Canım aynı şey dün benimde başıma geldi kızartma yaparken yağ sıçradı üstüme hemen makineye attım kosla koymama ragmen çıkmadı yağ lekesi çıkmıyor sanırım yapacak bişey yok.

hayır canım çitilemyceksın :9:
tuzu dök zaten tuzun bır kısmı o bolgeye yapısacak
hatta sabıt bır yere koy kıyafetını. bıraz beklesın ondan sonra at makınaya hic leke kalmaz.

ısyerındeyım kıyafetımı cıkarma sansım yoktu zaten
kesın bn yıne yaparım yag sıcratma ısını o zaman denerım:9:

canımm bılasık detarjanı en iyi çözüm lekenin üzerine dök at makineye lekeden eser kalmaz:ssz:

Son düzenleme:
Canım aynı şey dün benimde başıma geldi kızartma yaparken yağ sıçradı üstüme hemen makineye attım kosla koymama ragmen çıkmadı yağ lekesi çıkmıyor sanırım yapacak bişey yok.

tuz koy ustune dıyor arkadas sende dene bıdahakıne

Back