Göz Çevresi Bakımı Yağ kullananlar acil bakın sağlığınız için!!!!

Axisude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
522
18
lütfen okuyun..
bir aydır göz altlarımda çökme olduğundan yağ kullanıyordum ilk kullandığımda iyiydi geçirdi çizgileride hafifletti sonra gene belirdiler ayrı konu bu sabah eşimi işe yolladıktan sonra kaşımı almak için aynayı aldımda elime ne göreyim. lekelenme başlamış ve yağ bezesi oluşmuş bir adet kırmızı mercimek büyüklüğünde
göz altlarımda lekelenme( ben gibi gibi ) oluşmaya başlamış aman siz siz olun her söleneni sürmeyin bu arada cildim kurudur benim bi arkadaş yazmıştı konu açmıştı ben yandım siz yanmayın die o günden beri kullanmıodum yağı sanırım 3-4 gün oldu banada aynı etkiyi yaptıysa siz düşünün yağ zararlı demekki die düşündüm şimdie kadar hep krem kullandım böle bişi görmedim önce aktara sona doktora gideces galiba okuyanlar böle sorunla karşılaşanlar lütfen sizlerde paylaşınki arkadaşlarımız okuyor onlarda bilsinler foruma üye olmayan bile pek çok bayan okuyordur eminim çünki bende bi ara üye olmadan baya okuyordum forumu tşk ilginize

Ben o yağların içeriklerinin gerçek olduğuna kesinlikle inanmıyorum.Mesela göz çevresi kırışıklıkları için ceviz yağı kullanın deniyor.Evet kullanalım da aktar dan şişe içine sıkıştırılmış o kadar yağını cevize çevirsek dünya kadar cevize tekabul eder.Fiyatları 5-8 lirası bu yağların.Ben bu yüzden inanmıyorum evet bende göz çevreme ceviz yağı kullanıyorum ama evde bir kaç parça taze kırılmış cevizi parmaklarım arasında sıkıp yağını çıkarıp sürüyorum hem doğal yolla elde ediyorum hem de saf ceviz yağı oluyor.....Bencede her duyduğumuzu kullanmak sakıncalı...

bende yağları kullanıyorum yararınıda zararınıda görmedim en son ozon yağını aldım lekeler için ama lekeler aynı

X