- 4 Ağustos 2010
- 8
- 0
- Konu Sahibi karprensesi
arkdaşlar yüzümde yağ keseciğine benzeyen küçük şeyler var sıkıyorum bişey çıkmıyor doktor geçer demişti ama geçmedi yağ keseciğide değil nasıl geçecek bunlar bilmiyorum öneriniz varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba...
bende bu dertten muzdariptim....sorun göz kapaklarımda ve alt kirpiklerimin altlarına doğru vardı..... eczacı bir ablam var, birgün bana mucizevi bişiy önerdi.. başta kadına manyak dedim içimden ama dediği yöntemi uygulayıp yağ bezelerim geçtiklerindede nasıl sarılıp teşekkürler ettim anlatamam :))
çözümü aslında gayet basit ve düşününcede mantığa yatıyor aslında..
ha bu arada yazıyorum ama daha önce yazıldıysa bilemiyorum kusura bakılmasın lütfen, geçmişi okumadan daldım çünki :)
hani şu eczanelerde ençok satılan kozmetik markası var... v...... ile başlayan o malum fransız markası termal ürünler.. onun lipozyne ürünü var.. selülit giderici.... onu dikkatle ve KESİNLİKLE GÖZE KAÇIRMADAN bir kulak çubuğu yardımıyla o bölgeye sürün ve güneş almasına yardımcı olun 5-10 dk olsa bile... birkaç gün içinde yok olacaklarını göreceksiniz..
bu arada bahsedilen ürün sadece bu iş için alınırsa çok pahalı... ama siz eczaneden bunun deneme boyunu isteyebilirsiniz ve o size hatta birkaç kişiye yeterde artar bile...
eğer denerseniz burada deneyimlerinizi paylaşmanızı isterim bende %100 işe yaradı ama durumu daha ciddi olan başka bir rahatsızlığa bağlı bu sorunu yaşayanlarda yöntem etki göstermezse onuda bilemicem....
herkese kolay gelsin şifa olsun diyorum :))
Hmm, ilginç. Denemişsiniz işe yaramış. Olabilir tabi. Berşey merak ettim. Güneşe çıkınca leke kalmadımı? Birde yağ butoncukları kurutarakmı yok etti yani erittimi yoksa kuruyp düşmelerinimi sağladı?