Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri yağ falan işe yaramıyo olmuyo işte...:(:(

paty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
12
0
36
İstanbul
bence boşa bu çırpınmalarımız..moralim çok bozuk.bir kaç cm lik büyümeler zaten geçici,sebebi regl öncesi şişkinlk vs.onun dışında kilo alırsan büyüyolar.benm tanıdğm hiç kimse ufak göğüslyken büyütemedi göğüslerini.ve tabi bende....ameliyat tek çare:(minyon tipliyim göğüslerim ufak zaten.ben bıraktım uğraşmayı....:(sütyensiz dolaşmak bile istemiyorum.çok üzülüyorum.bu doğal yöntemlerle 10 15 cm büyüten varsa söylesin onun dışındakileri denemeye bıktm arkadaşlar..........

canım küçük göğüs daha makbul, zaten hamile kalınca kocaman olcak göğüslerin, erkekler küçük göğsü daha çok sever:) büyük göğüs inek memesi gibi sarkar zaten :) benim de küçük ama ben çok memnunum, ayrıca büyük göğüs olduğundan kilolu gösterir insanları

ben şu ana kadar 4 cm büyütebildim. ve baya bir farklılık var eskiye göre önceden AA ydı şu an B cup. push uplı sütyenle güzel bir dekolte elde edebiliyorum. isteğim sadece penye sütyenle dolaşabilcek kıvama gelmek.

ben şu ana kadar 4 cm büyütebildim. ve baya bir farklılık var eskiye göre önceden AA ydı şu an B cup. push uplı sütyenle güzel bir dekolte elde edebiliyorum. isteğim sadece penye sütyenle dolaşabilcek kıvama gelmek.

hangi yöntemi denedin peki cnm ????????

mrb canlarım en güzel büyütme yöntemı patnerınız bence ben ılk tanıştıgımda 80 dı su an 90 bıle olmuyo

mrb canlarım en güzel büyütme yöntemı patnerınız bence ben ılk tanıştıgımda 80 dı su an 90 bıle olmuyo

evet o doğru :) AA yken nerdeyse A olması o sebepten ötürü oldu benim de. Sonra dedim ki aa büyüyebiliyorlar demek ki ben bir araştırayım. Küç ve nar çekirdeği kullandım , çayları denedim. En önemlisi de masaj.. Çeşitli yağlarla masaj yaptım. En son masaj kemeri aldım onla çok daha rahat üşenmiyorum en azından masaj yapmaya. Son iki ayda da masaj kemeri artı soya sütüyle 1.5 cmlik bir büyüme oldu. Göğüs kafesini değil göğsü ölçüyorum; bir göğsün koltuk altındaki başlama yerinden kalbe kadar olan kısmı ölçüyorum, bittiği noktaya kadar yani. Çünkü nefese göre göğüs kafesinin şişkinliği değişiyor.

bendede büyümeye sebep oldu o ayrı ama bi yere kadar..daha büyük değişiklikler beklioruumm:)soya sütünü hiç denemedim bu arada masaj kemeri nasıl anlatabilir misin...

bendede büyümeye sebep oldu o ayrı ama bi yere kadar..daha büyük değişiklikler beklioruumm:)soya sütünü hiç denemedim bu arada masaj kemeri nasıl anlatabilir misin...

canım onun topiği var breast beauty diye bir ürün. doğal yöntemlerle göğüs büyütme kısmında gene. takıyorsun sütyen gibi, titreşimle masaj yapıyor göğse..

Back
X