Yağ enjektesi ile meme buyutme ameliyati olan var mi?

pakmelenk

galpgalpgalp
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
259
47
Oncelikle merhaba kizlar,
Ben 2 silikon ameliyati sonrasi kapsul olustugu icin silikonlari dun cikarttim ve elimde lenf odem olustu.. Silikonlari 5 aydir tasiyordum. Cikarinca eski haline dondu biciklerim :110: insallah ellerimde iyilesir:dua: simdi doktorum gobusten yag alip memelere enjekte edelim dedi. Cabuk kuculuyormus yani yuzde 40 i vucutta kaliyormus. Aranizda bu islemi yaptiripmemnun kalan yada kalmayan oldu mu hic?

bedeninde seni mutlu edebilecek kadar yağ var mı ben bacağıma yaptırdım memnun kalmadım hem yağ alınan yerler deforme oldu hem eriyor. kilo verip almana bağlı küçülüyor. şimdi bazı zamanlar bacağımda küçük küçük nohut kadar şeyler elime geliyor yağdan olduğunu düşünüyorum aslında bi dr kortizon yapabileceğini söyledi. yani tamamen kendi dokun zararsız diye söylenemez bu işlem yaşadım biliyorum memede de cok farklı olmaz. yaşadıklarından sonra eksisi artısı iyi düşünmelesin . ultrason da nasıl görünecek ya da mr da bunu sormalısın. hadi benim ki bacak ama meme dokusundan ya da kötü huylu bi kist ten ayrımı olacak mı? seni demoralize etmek için söylemiyorum yanlış anlama lütfen. çok geçmiş olsun

Oncelikle merhaba kizlar,
Ben 2 silikon ameliyati sonrasi kapsul olustugu icin silikonlari dun cikarttim ve elimde lenf odem olustu.. Silikonlari 5 aydir tasiyordum. Cikarinca eski haline dondu biciklerim :110: insallah ellerimde iyilesir:dua: simdi doktorum gobusten yag alip memelere enjekte edelim dedi. Cabuk kuculuyormus yani yuzde 40 i vucutta kaliyormus. Aranizda bu islemi yaptiripmemnun kalan yada kalmayan oldu mu hic?
Yağ dolgusunu memede pek önermiyorlar aslında.. netten memeye yağ dolgusu ile meme büyütme ve genel riskleri yazıp aratırsan birçok makale bulabilirsin..
Formda karnından yağ aldırıp memeye koyduran bir üye vardı . freyahel freyahel arkadaşımız konuda açmıştı. Bir göz at,iletişime geç istersen :KK66:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...r-hi-def-yag-transeferi.990304/#post-50350569

bedeninde seni mutlu edebilecek kadar yağ var mı ben bacağıma yaptırdım memnun kalmadım hem yağ alınan yerler deforme oldu hem eriyor. kilo verip almana bağlı küçülüyor. şimdi bazı zamanlar bacağımda küçük küçük nohut kadar şeyler elime geliyor yağdan olduğunu düşünüyorum aslında bi dr kortizon yapabileceğini söyledi. yani tamamen kendi dokun zararsız diye söylenemez bu işlem yaşadım biliyorum memede de cok farklı olmaz. yaşadıklarından sonra eksisi artısı iyi düşünmelesin . ultrason da nasıl görünecek ya da mr da bunu sormalısın. hadi benim ki bacak ama meme dokusundan ya da kötü huylu bi kist ten ayrımı olacak mı? seni demoralize etmek için söylemiyorum yanlış anlama lütfen. çok geçmiş olsun
Oncelikle hic kotu birsey algilamadim gorusleriniz ve hikayeniz cok onemli kesinlikle tesekkur ediyorum vazda gecebilirim ama verdigim para havayagidecek sonucsuz kalacak mucadelem onada uzuluyorum.

Yağ dolgusunu memede pek önermiyorlar aslında.. netten memeye yağ dolgusu ile meme büyütme ve genel riskleri yazıp aratırsan birçok makale bulabilirsin..
Formda karnından yağ aldırıp memeye koyduran bir üye vardı . freyahel freyahel arkadaşımız konuda açmıştı. Bir göz at,iletişime geç istersen :KK66:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...r-hi-def-yag-transeferi.990304/#post-50350569
Canim arastirdim ama yasayan daha iyi bilir nette her yazan dogru degil diye dusunuyorum o sebepten bu islemi yaptiranlardan da fikir almak gerekli diye dusunuyorum. Sevgiler

Oncelikle hic kotu birsey algilamadim gorusleriniz ve hikayeniz cok onemli kesinlikle tesekkur ediyorum vazda gecebilirim ama verdigim para havayagidecek sonucsuz kalacak mucadelem onada uzuluyorum.
rica ederim yaşadığın şeyler kolay değil anlıyorum. enine boyuna konuşman lazım. sonuçta meme olarak gördüğümüz meme dokusu + yağ dır. normal büyük memeler de yağ oranı fazla olabilir ya da meme dokusu. normal anatomi yapısında yağ bulundurur ama geriden enjekte edilebilir yağ muhakak bir miktar eriyecek ya da şöyle desek daha doğru sadece bir miktarı kalacak bunun için çeşitli yöntemler var yüzde 70 kalır diyende var yüzde 30 40 diyende. buna hazır olman lazım tek seans yeterli olacağını düşünmüyorum. bazı dr lar aquafilling dolgusu da yapıyor ve 5 yıl içinde eriyor. aynı dudak dolgusu gibi yapısı daha farklı sonuçta yaptıran tek kişi sen olmayacaksın. burda en önemli şey ultrason ve mr gibi görüntüleme sonuçlarında yağ dokusu nasıl görünecek ayrımı yapılabilir mi? buna göre karar ver kimi dr önermiyor kimisi öneriyor. silikon kadar memnun edici olmayabilir ama kiminde tatmin edici olabilir. kendi dr un ile görüşmelisin bunları çünkü işi yapacak olan o. ben Hüseyin kandulu ile görüşmeye gittiğimde kendi sekreterine basenlere vaser yapıp memeye enjekte etmiş dr demedi sekreteri söylemişti. yani yapanda var yaptıranda. umarım mutlu olacağın sonuç olur

Aa evet o yaptiran benim.henuz 1 ay oldu.simdilik karnimdan six packlerimden ve cicislerin boyutundan cok memnunum.
Bende sicak bakmadim.ben direkt silikon istiyorum diye gittin.yag aldirmak aklimda dahi yoktu.drum gel alalim bu yaglari hi def yapalim diyince ee olur dedim.ama gobegimde minik bir sarkma vardi ve kesinlikle germe istemiyordum.emin ol toprlayacak dedi.cunku ben 9 yil once 50 kilo ile hamile kalip 47 kilo almistim ardindan hemen 50 kiloya inmistim.
Neysee guvendim iyi ki guvenmisim.
Dumduz oldu o sarkik bölge. Sonra yag almisken kok hucre ile meme dolgusu yapalim dedi.ben az buyur istemem diye inat ettim tabi.buyumez ve seni memnun etmezse silikon takariz diyince ehh peki dedim.vaser yapilan bolge yani karnim ve yanlarin muthis acisi 20 gun yogun suan 1 ay olmasina ragmen hala suruyor
Transfer 0 aci.memisler evet hayatimda ilk defa bu kadar buyuk ve dolgun.ilk gun kadar degil.sislikler inince elimde kalandan suanlik cok memnunum.
Onemli olan yagin o yapilan isleminin aceleci degil iyi yapilip kok hucresinin transfer edilmesi.
Silikon yada yag onemli olan mutlu olmaniz

Canim arastirdim ama yasayan daha iyi bilir nette her yazan dogru degil diye dusunuyorum o sebepten bu islemi yaptiranlardan da fikir almak gerekli diye dusunuyorum. Sevgiler
Tabiki,bu yüzden bu işlemi yaptıran arkadaşın ismini etiket yapıp açtığı konunun linkini paylaştım seninle zaten :KK66: Yaptırıp özellikle uzun vadede sonucu gözlemleyip karar vermek en güzeli :KK66:
Ve farklı doktorlarla gidip görüşüp fikir almak lazım.. Sen protezde sorun yaşadın,farklı bir durumun var çünkü.

X