Yağ enjeksiyonu

rozz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
8
0
34
LÜTFEN YARDIMCI OLUN! Yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım yüzümün asimetrisi bozuldu . Sağ göz altımda şişlik kaldı . Bir yıl geçmesine rağmen hala geçmedi . Nasıl geçireceğim ben bunu . Yaşayan var mı acaba benim gibi ?

Bende yaptım gözümün altı çok şişti yüzüm çok kötü görünüyor enjekte edilen yağ ne zaman erir sizde çok ödem morluk oldumu

Bende yaptım gözümün altı çok şişti yüzüm çok kötü görünüyor enjekte edilen yağ ne zaman erir sizde çok ödem morluk oldumu
Fazlasıyla ödem oluştu . İlk gördüğümde kabus gibiydi . Ödemler belli oranda azalıyor endişelenmeyin . 1 aya kadar en azından o yapay görüntü gidiyor . Ama sonrasında benim asimetriler çıktı ortaya. Çene hattımda göz altında vs. Çeneme dolguyla bir şekilde düzelltrimeye çalıştım ama Gözümün altı her söylediğimde inecek dedi doktor ve inmedi . Bir buçuk yıl olmasına rağmen hala geçmedi . Oraya çözüm bulmaya çalışıyorum bulamadım hala.

Bende gözaltımı istememe rağmen doldurdu 2.3 ml kullanmış yüzünüzde yağların kaçı eridi tahmini göz altlarınızda hiç erime olmadımı çok korkuyorum böyle kalcam diye 3 günüm benim hergün dua ediyorum erisin diye

Sizin daha çok yeniymiş çok erken bişey söylemek ödem baya sürüyor . Belki benim gibi bir problemle karşılaşmazsınız benim sağ gözümün altına daha fazla enjekte ettiği için kötü duruyor. Sol gözümün altı baya eridi çünkü . Endişelenmeyin biraz sabredin gidiyor çoğu

Sizde ilk yaptığınız volumle şuanki volum yüzdr kaç kalmıştır tahmini kalıcılığı çokmu

Pek umudum yok doktor arıyorum verilen yağların en azından yüz hatlarımı bozmadan çekebilcek birini ama yüzden yağ aldırmak çok tehlikeli ayrıca asimetri olabilir tüm dengem alt üst oldu umarım düzelir yazıcam buraya

evet bekleyin bakalım farklı bir şey yaptırıp memnun kalmayıp daha üzülmeyin.

X