yağ enjeksiyonu

yüze dolgu mu yağ enjeksiyonu mu

• dolgu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

eda1606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
12
9
1
50
Bir cok yorum okuyup onerileri degerlendirdim . cesaretimi toplayip nihayet yaptirdim . 8 . gunumdeyim harika hissediyorum . bunun yuzde 60 i 70 i fe inse bence super olacak . zaten cok volum artisi yapay duruyor bence . yuzum cok canlandi arkadaslarim cok olumlu yorumlar yaptilar ki bu beni daha cok mutlu etti . en cok sevindigimde goz altimdaki o cokukluk gitti . elmaciklarim parliyor nazorbial kisimlardaki cizgilerim azaldi . hayatimdaki iyiki lerime bir yenisini eklemenin mutlulugu icindeyim .

Çok güzel,kime ne kadara yaptırdınız?Tam olarak işlemi anlatır mısınız?

Merhabalar sizi cok iyi anliyorum bende yag enjeksiyonu yaptiradan once cok tedirgindim fakat benim de iyikim oldu resmen. Bir cok sey yaptirdim cildimin canlanmasi ve toparlanmasi adina fakat yag enjeksiyonu ve nanofat cok basarili oldu bende de

Bende cok memnun kaldım.çok zayıftı yüzüm doldu.ve cildim parlaklsştı.. 14 ay oldu %40 fln eridi %60 ı kaldı erimedi.
Dudaklarıma da yaptırdım ama o cabuk eridi dudak hareketli oldugu için

Ben balıkesirliyim burada Alimurat Sonel e yaptırdım. Birkaç yıl sonra erirse tekrar yaptırmayı düşünüyorum .yüzüme güzel yakıştı memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…