• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu pişmanım

Eslemiracle

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
107
1
98
35
Yüzüm botokslu gibi asimetri var üst göz kapağı sağ gözümde sarkma gibi bir burusukluk olustu hafiften dr a ozellkle velrttm sağ gozumde daha fazla cukurluk var diye şimdi yine daha cokuk ve çekilmiş gibi ustelik boyle gozun enfekte olur ya onun gibi . Göz altı desen sarı bi çizgi inmeye başladı sol altta. Nasıl pişmanım anlatamam 10. Günüm bugun gozlerim hala küçücük:((( Benzer seyler yasayan var mı acaba İyileşme surecinde. Aynı doktora daha once sadece ust goz kapağı yağ enj yaptrdım o zaman memnun kaldım şimdi ise boyle oldu

Selamlar bende 17 eylülde hem rinoplasti hem de gözaltı çukuruna yağ enjeksiyonu yaptırdım. Yaklaşık 3 hafta oldu. Ama gözltlarında sarı sarı bombeler var ve yüzümde hala ödem mevcut. Merak ettiğim bu bombeler sizde de oluştu mu ve şu an durumunuz nedir. Ben dr sorduğumda yağ sıvı halde kitlesin bir şey oluşmaz 1 ay gibi bir zamanda geçer dedi. Ama Gözaltlarım hala bombe görünümünde şiş ve bu durum beni tedirgin ediyor

Sel

Yüzüm botokslu gibi asimetri var üst göz kapağı sağ gözümde sarkma gibi bir burusukluk olustu hafiften dr a ozellkle velrttm sağ gozumde daha fazla cukurluk var diye şimdi yine daha cokuk ve çekilmiş gibi ustelik boyle gozun enfekte olur ya onun gibi . Göz altı desen sarı bi çizgi inmeye başladı sol altta. Nasıl pişmanım anlatamam 10. Günüm bugun gozlerim hala küçücük:KK43:(( Benzer seyler yasayan var mı acaba İyileşme surecinde. Aynı doktora daha once sadece ust goz kapağı yağ enj yaptrdım o zaman memnun kaldım şimdi ise boyle oldu
Hangi doktora yaptırmıştınız? Yağ enjeksiyonun kalıcılığı kaç ay oldu?

Yüzüm botokslu gibi asimetri var üst göz kapağı sağ gözümde sarkma gibi bir burusukluk olustu hafiften dr a ozellkle velrttm sağ gozumde daha fazla cukurluk var diye şimdi yine daha cokuk ve çekilmiş gibi ustelik boyle gozun enfekte olur ya onun gibi . Göz altı desen sarı bi çizgi inmeye başladı sol altta. Nasıl pişmanım anlatamam 10. Günüm bugun gozlerim hala küçücük:KK43:(( Benzer seyler yasayan var mı acaba İyileşme surecinde. Aynı doktora daha once sadece ust goz kapağı yağ enj yaptrdım o zaman memnun kaldım şimdi ise boyle oldu
Merhaba memnun musunuz eridi mi ve hangi dr a yaptırdınız ? Öneri ve yaşanmışlıklara çok ihtiyacım var yakın zaman da bende yaptıracağım ve korkuyorum o yüzden ilk ağızdan durumu dinlemek daha samimi geliyor lütfen yardımcı olun☺

Back