Yağ Enjeksiyonu İle Göğüs Büyütme

candywomann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
1
0
34
Merhaba arkadaşlar, yaptırmayı düşünüyorum ve aranızda yaptıran var mı, sonuçlar neler oldu, hangi doktoru önerirsiniz ve ne kadardı fiyatı bunları öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, yaptırmayı düşünüyorum ve aranızda yaptıran var mı, sonuçlar neler oldu, hangi doktoru önerirsiniz ve ne kadardı fiyatı bunları öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba , bu konu hakkında çok bir bilgim Yok , ben de göğüs büyütme ameliyatı oldum silikon takıldı ama zayıf olduğum için doktorum yağ enjektesi de yaptı göğüslerime . Yağlar bacaklarımdan alındı ama protezin kenarları belli olmasın diye yapılan bi işlemdi fazla yağ alınmadı açıkcası tam olarak yağla büyütme nasıl olur bilmiyorum. Çünkü yağların da büyük kısmı eriyor zAten. Ama karından alınan yağların daha kalıcı olduğunu okumuştum. Neden protez değil de yağ enjeksiyonu düşünüyorsunuz ?

Ben yeni bir uygulama olduğu için pek önermem zamanla enjekte edildiği yerde dağılmayan kısımları kireçlenebiliyormuş çok iyi uygulanması lazım doktor bana da teklif etti kabul etmedim

X