Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam herkese,
Direk konuya gireceğim kızlar. Bir kaç sene önce vajina büyük dudağında hafif bir sertlik vardı. Ben bu durumu hiç önemsememiştim. Bir kaç gün önce nereden estiyse artık sıkmaya çalıştım. Hay sıkmaz olaydım. Ben bugüne kadar rahattım o şişlikle, bir problem çıkarmıyordu. Bugün sabah uyandığımda o şişliğin büyüdüğünü hatta dış tarafta ki dudağın bile şiştiğini gördüm. Neyse bu akşam dayanamayıp sıkayım belki iltihaptır akar dedim, bir kaç damla aktı. Ama hala çok şiş. sıktığım zaman acıdı. sonra bir kaç damla çıkınca hafif ağrısı geçti. kızlar ne bu. netten çok araştırdım bugün. sonra bu siteye üye olayım size sorayım istedim. Şişlik tam olarak vajina girişinin olduğu yerde ve sol büyük dudağın olduğu kısımda. Daha önce böyle bir olayla karşılaşan varsa neler yapmış, doktora gitmeden bitkilerle tedavi mümkün mü?
evet bilmiyorum o da olabilir. soğan falan ısıtıp koyunca iyi geliyormuş sanırım kıl dönmesine, yaptım bakalım artık, mikrop kapmazsam iyi.kıl dönmeside olabilir
yarın doktora gideceğim için duş aldım ve sanırım su kaçtı, iyice şişti.bence doktora git sıkmandan dolayı mikropta kaptırabilirsin ve yarayı daha da büyütebilirsin.
kıl dönmeside olabilir
cnm bnmde şiş 2 kez amelitat oldun 3. de olcak sanırım ebe gömecini nerden ve nasıl buldun yaptın uyguladın.yarına doktora gidiyorum
Selam herkese,
Direk konuya gireceğim kızlar. Bir kaç sene önce vajina dış dudağında hafif bir sertlik vardı. Ben bu durumu hiç önemsememiştim. Bir kaç gün önce nereden estiyse artık sıkmaya çalıştım. Hay sıkmaz olaydım. Ben bugüne kadar rahattım o şişlikle, bir problem çıkarmıyordu. Bugün sabah uyandığımda o şişliğin büyüdüğünü hatta dış tarafta ki dudağın bile şiştiğini gördüm. Neyse bu akşam dayanamayıp sıkayım belki iltihaptır akar dedim, bir kaç damla aktı. Ama hala çok şiş. sıktığım zaman acıdı. sonra bir kaç damla çıkınca hafif ağrısı geçti. kızlar ne bu. netten çok araştırdım bugün. sonra bu siteye üye olayım size sorayım istedim. Şişlik tam olarak vajina girişinin olduğu yerde ve sol dış dudağın olduğu kısımda. Daha önce böyle bir olayla karşılaşan varsa neler yapmış, doktora gitmeden bitkilerle tedavi mümkün mü?
bende de buna benzer bişi farkettim bi kaç hafta önce acıyodu ama tam vajine içinde değil bacağımın iç kısmında kalıyor. yani vajinaya yakın yine. beze gibi anlam veremedim korktum ne ki buağrı acı da yok..