- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 32
-
- Konu Sahibi hayallperestt
Bu konuda hakkında fikrim yok ama korkun için yazmak istedim
Korkma sakin olmaya çalış
Zaten bir iğneyle hiç bir şey hissetmiyorsun
Muhtemelen lokal yaparlar sana
Bu daha basit
Kolaylıkla atlatıp, iyileşmen dileğimle...
Ben belimden aldırdım canım daha önce, çok ufak beyaz bir iz kaldı. Minik bir çatlak gibi, ama yüzünde kalmaması için uğraşırlar herhalde. Çünkü benim doktorum pek bir şakacıydı sağolsun, ameliyat sırasında iz kalır mı dediğimde amaan böyle duğme gibi burda durmasından daha iyi olur her türlü demişti. Bir de çıkartabilirim dememe rağmen gerek yok diyip sevdiğim bluzlerimden birini tentürdiota bulamıştı, şimdi hatırlayıp sinirlendim yine.
Ameliyat diye geçmesinden endişeleniyorsan hiç endişelenme, dişçiye gitmek gibi birşey ve daha az acıtıyor. Normal normal konuşuyorsun, iğneler dışında bir acı hissetmiyorsun. 5 dakkaya filan bitiyor zaten. Gçmiş olsun şimdiden.
Teşekkürler, özel hastane mi yoksa devlet hastanesinde mi aldırmıştın ?
Özel hastane yaptırmıştım. Sonrasında da 3 gün rapor verdi ama aslında işe, okula vs. gidemeyeceğin bir durum değil.
Ben devlet hastesinde aldırcam bir sorun olur mu acaba ya
Canım geçmiş olsun öncelikle...
Arkadaşımında yanağında beze vardı ama o ilaç tedavisi görüyordu. Öyle küçülmesini sağlıyolardı.
Ameliyat kısmına gelince ben de kıl dönmesinden oldum. Olmadan önce senin gibi netten videoları izledim he bundan önce 20'lik dişim içinde dişçiye gitmeden önce netten videolara bakmıştım.
Video izlerken;
HİSSEDİLEN=:83::18::84:
Operasyon sonrası ;
SONUÇ= :89::89::89:
Yani videolardan izleyince deli gibi korkuyorsun. Ancak o esnada sen bi'şey hissetmiyorsun ki... Kıl dönmesi ameliyatında ben sadece iğnenin acısını hissetmiştim onun dışında hiç bi'şey hissetmedimSakın araştırayım diye netten bi'şey izleme bunlar küçük operasyonlar öyle ameliyat diye gözünde büyütme.
İz konusuna gelince beyaz çatlak izi gibi bir iz kalıyor ufacık kendimden ve arkadaşların kist, beze vb.sorunlarından bildiğim kadarıyla belli belirsiz böyle bir iz kalıyor. Çok takma yani. Çok geçmiş olsun şimdiden
hiç korkma canım bir iğne yapıyorlar lokal 5 dk bile sürmüyor eşimin kolunda vardı aldırdık. eşimde iz kaldı. bir arkadaşımında yüzünde vardı onun ki ama çok ciddi derecede ilerlemiş hatta ur olmuş oda aldırdı onda da iz kaldı . seni korkutmak istemem ama benim gördüklerimde iz var malesef . doktorunla görüşüp izi en aza indirgeyecek yöntemi kullansın yani genelde plastik cerrahlar iz bırakmamaya özen gösteriyor ama sen genede doktorunla bir görüş .
geçmiş olsun .