Yağ bezeleri

ezgi_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
103
0
yüzümde küçük yağ bezleri oluştu önce bir taneydi bikaç gün önce küçük küçük iki üç tane daha oluştu .bitkilerle yapabileceğim bir tedavi yöntemi var mı ?bu konuda bilgisi olan varsa görüşlerini alabilirmiyim?

geçmş olsun isveç şurubunu mutlaka içten ve dıştan kullan allahın izniyle faydası olur bulamassan yardımcı olurum orjinal olmasına dikkat et allah şifa versin

bende de bir iki tane vardı geçen ibrahim saraçoğlunun sitesinde lavanta kürünü okudum cilde çok faydalıymış.denedim sanki küçülme oldu belki düzenli yaparsam geçecek.denemekte fayda var..

Sarımsağı ortadan kesip bezenin üzerinde bekletin. haftada iki kere uygulayın yüzeye çıktığında ellerinize pamuk dolayıp hafifçe sıkarsanız yağ bezelerinden kurtulabilirsiniz.

bu bahsettiğiniz minik kapalı komedon şeklinde beyaz yağ bezeleri ise malesef onlardan bende de var ve tedavi edemedim.salatalık dediler yaptım olmadı dr.a gittim ilaç kullandım geçmedi.bir çare bulmuş arkadaşlar tecrübelerini yazarsa çok sevinirim..

bendede var tan gözümün altınad yıllardır ordalar nasıl kurtulurum çok merak ediyorum ama sıkmak mümkün deil içinde bişey yok gibi sadece görüntü yani

arkadaşım sıktı yerinde siyah leke kalmış o yüzden sıkamıyorum . isveç şurubunu deniycem inşallah faydası olur

Son düzenleme:
Bende elimin tam üstünde var...
Ben doktora gidip aldırmayı düşünüyorum..acaba aldırmasammı

bu bahsettiğiniz minik kapalı komedon şeklinde beyaz yağ bezeleri ise malesef onlardan bende de var ve tedavi edemedim.salatalık dediler yaptım olmadı dr.a gittim ilaç kullandım geçmedi.bir çare bulmuş arkadaşlar tecrübelerini yazarsa çok sevinirim..

benımde kız kardesımde vardıı cıldıyeye gıttı ve onlaru lazerle yakmıs bı kac gunn goz altları yaralı gezdı ve sımdı cok ıyıı ama sonra tekrarlarmı onuda yasayıp gorucez

benim bacağımda ve 5 cm kadar var çok büyük ya doktora gitemdim hiç
bu sorun olru mu acaba ya
ve çok sert ağrı yok ama belki yağ bezesi bile değil
acil doktora gitmem lazımmm
bunun için cildiyeye mi gitmek lazım

benimde elimde vardi gecen hafta kücük bir ameliyatla aldirdim
simdi elim hala sargili yarin iki dikisim var alinacak
ama yüz icin ayni seyi tavsiye edmem cünkü yüzünüzde iz kalabilir

Merhaba;
yüzde oluşan özellikle göz kenarlarında küçük,sert ve beyaz bezeciklerin adı miladır.Ve dengesiz beslenme sonucu çıkarlar.
Sıkılmayla çoğalmaz
Bitkiyle tedavi edilemez
tek çaresi bir tecrübeli uzman tarafından temizlenmesidir.

Diğer bahsedilen bacaktaki eldeki deri altında yumru gibi olan kitlelerin ise sebepleri çok çeşitli olabilir mutlaka doktora gösterilmelidir.

X