Yağ aldırma izmir kesin kararlıyım lütfen öneri

mgkb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
51
21
3
33
Arkadaslar merhaba,
İzmirde yaşıyorum liposuction yaptırmak istiyorum alt bacak üst bacak komple,ayak bilekleri de dahil..
Çok fazla doktor var kafam çok karışık kendisi veya akrabası eşi dostu İzmirde bu operasyonu yaptıran varsa,kime yaptırdınız? Ne kadara yaptırdınİz? İstediğiniz sonucu alabildiniz mi? Lütfen yardım edin.Bu ay olucam bu operasyonu,kesin kararim.

kesin emin ol ama canım ya ben geçen hafta salı kol yaptırdım sadece . sırtım omzum kolum dahil dövülmüş gibi ağrıyor o kadar kolay değil yani diyolar ya onda bişey yok . ben dayanıklı olmama rağmen çok acıdı benim sen geniş bölge istiyosun illede olucamdiyorsan rahat bi zamanda olmalısın öyle sıkışık bir zamana getirme enaz 10 gün acın olucak tecrübemle söylüyorum bunu sana okadar morardı şiştiki kolum birde üstteki alındı altta bi şişlik oluştu umarım öyle kalmaz doktorum da bu konuda deneyimli bi doktor normal bu şişlikler morluklar da inecek dedi ama tedirgin oluyorsun. işlem sonu korse kullanıcaksın o da daraltıyor insanı şuan canım yanıyor hala . 5.günüm ama bi bukadar daha acı hissedicem sanırım ben göğüs estetiği yaptırdım koltuk altıma kadar kesiğim var ama bununla kıyaslarsam hiç ağrım olmamış bunda resmen yanıyo kollarım istersen sana resimde göndereyim amacım sen korkutmak değil bil istedim okadar basit bişey değil ben simit bölgeside düşünüyordum şimdi diyorum ki yemicem içmicem diyete dayanıcam ama daha liposakşın yaptırmam

Çok teşekkür ederim konuya cevap veren sadece siz oldunuz bugün iki doktor ile görüştüm ikisi de istersem.önümüzdeki hafta işleme alırım dedi ama kafamda çok sorular var aklım karmakarışık çok mutsuzum bu halimden ama korkularimda çok var

ya bana ilk gün sorulsa asla yaptırmam derdim ama acılar hafifledikçe o günü unutuyosunuz ama kombine olayı çok zor Bn önce göğüs küçültme yaptırdım 45 gün sonra kol liposakşın sonra simit bölgesi yaptırırım dedim ama denildiği gibi basit değilmiş bunu anladım yaptırma kararı verirseniz bölge bölge yapılsın gerçekten dayanılmıyor iş var güç var kadının işi bitermi çocuk çoluk tabiki vaz geç diyemem ama yavaş yavaş olsun bnce bacak yaptıranlar fln var liposakşın yaptıran var mı konusunda çok yazılmış bunlar

Slm ben sadece bacak ve göbek için yaptırdım 20. Günüm kol belki zordur bilmiyorum ama ben cok zorlanmadim bunyeye cok bagli.ben hep zor olur çok ağrı olur diye kafamda öyle düşünerek gittim ama düşündüğüm kadar olmadı.bunu istemenede bagli.benn hayatım boyunca hep çoook istiyordum .inan olacağından önceki gece evde deli gibiydim heyecandan salağım bile dedim kendi kendime.ama hep şunu sordum liposuction olursam mi mutlu olurum olmazsam mi olursam dedim ve oldum.halimi soracak olursan.oyle aman süper olmadım zaten daha 20. Gün. 3 ay dan önce çok belli olmazmış öyle diyorlar bekliyor göreceğim.ama gene de iyiki olmuşum gene olsa olurum.

Benide göbek ve bacak olarak yapacak ama çok bi değişiklik bekleme çok yağ var vücudunda dedi aslına bakarsanız kızlar moral olarak Bitigim vücudunun yüzde ellisi yağ senin dedj kendimi çok kötü hissettim.yaptıran da çok az bi incelme olur çok bişey bekleme ona göre gel dedi ama umut fakirin ekmeği insan yine bi ümit ediyor inşallah iyi olur ne diyim ki

şindi burda aslında iyi tarafından da bak vücudunda yağ çoksa erimesi en kolayı o cnm diyet spor diye bişey var diyetisyen değilde iç hastalıkları uzmanlarının verdiği diyetler işe yarıyor kas yada su olsa zayıflama imkanın düşüktü birde stres kilo vermenin önünde byk engel bu arada ben mızmız biri değilim dayanıklıyım da ama benim cidden ağrı değilde acı çok oldu tabi azalıyor 5-6. günlerde ama kombineden çekinirim bi bölge böyleyse diye. inş seninde kolay olur.

Merhaba. Bacaktan Lipo olmadım ama göbekten daha önce birkaç kez oldum. İstediğim sonucu alamadım. Doktorum belirli bir miktara kadar almam gerek,fazl alırsam bu sefer karın göbek derisi için boşaldıgı için iyice gevşer ve sarkar demişti. Bu yüzden en son karın germe ile fazla deriyi,beraberinde Lipo ile yağları aldırıp sımsıkı bir karın,incecik bir bele sahip oldum.
Çok sarkmanız Ve fazla deriniz yoksa mini karın germe ilerde güzel sonuç alabilirsiniz.
Hiç germe olarak doktorunuzla konulup fikir aldınızmı?
Konuşmadıysanız birde bunu konuşun bence .
Sadece Lipo ile beklenen incelik olmayabilir,fazla yag ve geniş bir karın göbek çevresi varsa..

Bu zamana kadar benim kar diyet yapan olmamıştır sanırım hayatımın 25 yaşındayım 18 den beri diyet yapıyorum diyebilirim sporda yaptım versem bile.hep üst bölge eridi alt aynı kaldı alt beden üst bedenden hep bir beden iki beden büyük bilmiyorum artık nası yapıcam sanırım ameliyat olucam bir miktarda olsa yağ alımı belki fitili Ateşleyen hareket olur

Bu zamana kadar benim kar diyet yapan olmamıştır sanırım hayatımın 25 yaşındayım 18 den beri diyet yapıyorum diyebilirim sporda yaptım versem bile.hep üst bölge eridi alt aynı kaldı alt beden üst bedenden hep bir beden iki beden büyük bilmiyorum artık nası yapıcam sanırım ameliyat olucam bir miktarda olsa yağ alımı belki fitili Ateşleyen hareket olur
Canım Doktorum karı germe ile ilgili birsey demedi bana hiç bahsetmedi öyle

merhabalar

bende basen ve iç bacak için doktor araştırmasındayım

sizin doktorunuzun ismini ve çalıştığı hastaneyi öğrenebilirmiyim

Merhaba Liposuction ameliyatı oldunuz mu, bende İzmirde doktor arasitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…