yabancıların Türk vatandaşlığı hakkında aacill

Dream Catcher

Bir savaşçı değil, bir âşık ol...❤️ ❤ ❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
261
126
yabancılar Türk vatandaşlığına geçerken adli sicil kaydı isteniyor bunu nereden temin edeceğiz direk adliyeden alabiliyormuyuz bilgisi olanlar varsa cevaap lütfen.

Ama eşim Türkie'de ve kısa bir zaman var salı günü gideceğiz randevu verdiler.Ne yapacağım bilmiyorum moralim bozuldu şimdi ayrıca çalışıyorum onun ülkesinden nasıl alacağım.Eşinz Türk vatandaşı oldumu ?

hayır eşim vatandaş olmadı
bu kağıt başka birşey içindi
hmmm ozaman memleketinden aps ile yollsınlar
mutlaka kaşeli olmalı
belki burden alınıyordur bilemiyorum
elçiliğine gidip sorun hangi ülkeden

Kaymakamlıktan alınıp aynı yerde apostille yaptırılması gerekiyor Türkler için. Ancak yabancıysa elçilik aracılığı ile. Biraz geç olur ama elde edersiniz

Istemiyorlar
Onlar direk disisleri bakanligindan senin dosyani istiyorlar
onları başvuru sırasında verdik başvuruyu zaten yaptık. Vatandaşlık başvurusu sonrası bizi soruya tabi tutacaklar onun için çağırıyorlar ve bu belgeleri istiyorlar.kafam çok karışık bu Türkiye'nin işleri bıktırdı beni.

Be
yani gerek yok mu eşimin adli sicil belgesine? siz yabancımısınız ? öyle ise biraz bilgi verirmisiniz?
ben Alm vatandasiyim ama cocukken aldik
Hatirlaigim Okul belgesi ki Burda okuyordum
Müracat formu
Annemlerin gelir belgeleri Sosyal yardim almamis yada issiz olmamaniz lazim
Kimlik ve Pass kopisi
Birde müracat icin para yatti
Onlar kagitlari hazirlaip bakanliga gonderdi
7 ay sonra cagirip vatndaslik verdiler

inşallah dediğin gibidir son anda sıkıntı çıkarmasınlarda başka bir isteğim yk bıktım artık ne zamandır uğraşıyoruz

Birde dil sinavi yapiyorlarmis simdi
ona razıyımda şu evraklar bıktırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…