Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yabancı Yardımcı Ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Pierce

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
2
0
16
Ankara
Herkese Merhabalar,
Ankara-Kirkkonaklarda oturuyorum.10 aylık bir kız cocuğu annesiyim. Suan ucretsiz izindeyim, ekimde isbasi yapmam gerekiyor. Bebeğime şimdiye kadar kendim baktım. Zaman zaman anneler de yardıma geldiler sagolsunlar. Fakat artık bir bakıcı bulma zamanı geldi.

Benim sorum su, aranızda Özbek veya Gurcu yardımcısı olan var mı?
Varsa memnun musunuz? Ozbeklerin daha iyi olduklarini duymuştum aslında, bu konuda bir fikriniz ya da deneyiminiz var mıdır?

Ben 40-45 yasları arasında, cocukları seven,(kendi cocuğu da olan ama cocuklarinin büyük olması tercihimdir, aklı küçük cocuğundan dolayı ülkesinde kalır diye düşünüyorum),sigara kullanmayan,bir yatili yardımcı bayan aramaktayim. Turkce'yi az bilmesi benim icin problem degildir. Ben evdeyken temizlik, ütü ve yemek gibi ev islerini yapacak, ben kısa süreli evden ayrildigimdaysa, sadece bebekle ilgilenecek birisini tercih ediyorum. Referans verebilecek olanlar tercihimdir.

Etrafınızda tanıdığınız birileri varsa bana mesaj atabilirseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Öncelikle bebeğinizi allah bağışlasın. Özbek bir gelin var sülalede hatta bir süre misafirimizde oldu evimizde ben özbek önermiyorum çünkü kültürler çok farklı örneğin yemek kültürleri her şey yağlı etli. Uzun süre sovyet çatısında olan bu ülke bence bazı değerlerini kaybetmiş ama lafta geleneklerine bağlılar bence asla öyle değiller tabi genelleme yapmak istemiyorum. Birde bebeğinizi emanet ediyosunuz nasıl bi insan ailesi nasıl bilemiyeceksiniz asla bence çevrenizden bakın biliyorum türklerde çok para istiyo ama en azından araştırma şansınız olur. Ama tabi benimki bir öneri çocuğunuz için en iyisini siz bilirsiniz

Back