En güzel ülke niye bizim ülkemiz, onu anlamadım =D
Baya bildiğin 3. dünya ülkesi. Kanun desen yok, kadın düşmanlığı hat safhada, günde bilmem kaç tane kadın cinayeti işleniyor, hayvana tecavüzden tut çocuğa tecavüz kadar her halt burda. Ne tacizin, ne tecavüzün, ne cinayetin, ne şiddetin doğru dürüst cezası var. Hatta aksine, katillere, tecavüzcülere bi madalya takmadıkları kalıyor.
Hala "şöyle sakal bırakmak caiz midir, böyle işemek caiz midir, bileğimin 3 milimetre aşağısı göründü bilmem ne midir" gibi konular konuşuluyor, futbol maçlarında tecavüz sloganları atılıyor, birbirlerini bıçaklayıp gebertiyor, stadları ateşe veriyor insanlar bu ülkede ama dünyanın en büyük bilimsel gelişmelerine dair kimsenin ne bilgisi var, ne fikri. Kadın haklarından, hayvan haklarından, doğaya yapılan katliamlardan haberdar olan, bunlara tepki gösteren kimse yok ama kahvehanede bütün gün oturup pişpirik atarken gassaray maçını konuşan dayılarla dolu her yer.
Küfürsüz konuşmaktan aciz tiplerle dolu bu ülke ve ne hikmetse her bir küfürleri kadına hakaret, kadına saldırı, kadını aşağılama içeriyor.
Ülkeye gelen turistlere tacizde bulunmak, tecavüz etmek, öldürmek ya da hiçbirini yapmadıysan bile sattığın malı 10 katı fiyatına satıp kazıklamaya çalışmak da burada. Ne güzel misafirperverlik =)
Ha... Ne güzel bir coğrafyası var bu ülkenin. Her mevsimi ayrı güzel. Denizleri, dağları...
İtinayla bu doğayı yok etmek de bu ülkeye mahsus. Ormanı yok et, gökdelen dik. Denizlere fabrika atıklarını dök, tarihi eserleri yık, alışveriş merkezi yap.
Ne güzel ülke. Bayılıyorum ben de.