Gelinlik Modelleri yabancı siteden gelinlik alıp, tadilat yapmak??

vefanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
9
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar yabancı sitede gelinlik alan arkadaşlar olduğunu gördüm, konularını okudum. Sınıftan bi arkadaşımın eylül de düğünü var. Aşağıdaki modeli beğendik. 320 Türk Lirası. Fakat sorun şu, bu gelinliği alıp, yaka, sırt ve kol dekoltesini bir tasarım evine kapattırması sizce mümkün olur mu? Açıkcası 2500 TL verebilirim diyor ama ucuza da şık görünebilecekken sırf adı gelinlik olduğu için o kadar parayı vermek istemiyormuş. Herşey yeterince masraflı zaten 10da 1 alabilmek mümkünken neden olmasın dedi.

kına gecesinde de gelinlik giymek istemediği için bunu giymeyi düşünüyor. Zaten sedirli, otantik bir yerde olacak normal düğün salonunda değil. Sizce nasıl?

Edit: arkadaş adına yazdım ama üşendiğim için düzeltmeden önce birinci tekil şahıs kullanmıştım, sonra düzelteyim dedim. saygılar :)

Son düzenleme:
Özellikle Çin'de kumaş da işçilik de çok ucuz olduğu için bu fiyatlara gelinlik yapılabiliyor. Yalnız iyi olmayan kumaşın az kullanılması ve konfeksiyon tipi dikişle. Bizim piyasamızdaki gelinliklerden doğrusunu seçebilirseniz arada belirgin malzeme ve işçilik farkı olur, o fiyat farkını hak edebilecek kadar.

Yine de bu seçeneği istiyorsanız bence en iyisi herhangi bir yerinde dantel olan straples bir model seçerek üstüne Türkiye'de hakim yaka, göğüs altında biten ve arkadan veya önden düğmeli bir boleroyu diktirmektir. Astar olarak kalın bir saten değil, ince dökümlü bir satenin mat tarafını kullanmak ve boleroyu tam üstüne oturacak şekilde dar diktirmek çok iyi bir sonuç verecektir.

Bakın bu paylaştıklarımın hepsi bolerolu modellerdir:

Bu gelinlikler muhteşem yani arkadaşının begendiginin bunlarla bir alakası yok, ben o lsam o riske girmezdim sonuçta herşey bir kere oluyor türkiyede gelinlikler 2500 den başlamıyor sizde biliyorsunuz ki oleg cassini gibi bir markanın bile 1000 liraya gelinliği var 320 lik alıp hayal kırıklığına uğramasından iyidir , kına kıyafeti çok güzel çok begendim

biyerde okumustum göründüğü gibi deilmiş bunlar kumaşları çok çirkinmiş basitmiş yani..

kına kıyafetini nereden alacak arkadaşınız. bi bilgi verirseniz link vs gibi. bakmak fiyat almak isterim.
yardımcı olurmusunuz?

Evet bu gelinlikler çok güzelmiş. Son gönderdiğiniz modelin aynısını Ebayda görmüştük :) Kendisine ilettim. Straplez alıp bolero diktirmek çok maktıklı gerçekten. Çok teşekkürler fikirleriniz için.

kına kıyafetini nereden alacak arkadaşınız. bi bilgi verirseniz link vs gibi. bakmak fiyat almak isterim.
yardımcı olurmusunuz?

yeterli mesaj sayım olmadığı için özel mesaj atamıyorum, kına kıyafeti Hafsa modaymış sanırım. Googleda aratınca çıkıyor. Facebook sayfası daha anlaşılır.

canım madem araştırdınız bende bir site buldum ölçü vercem ama uzunluk ve yükseklik ölçüsü de istiyorlar ama bunlar ne ben anlamadım bana yardımcı olur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…