Merhaba kızlar yabancı sitede gelinlik alan arkadaşlar olduğunu gördüm, konularını okudum. Sınıftan bi arkadaşımın eylül de düğünü var. Aşağıdaki modeli beğendik. 320 Türk Lirası. Fakat sorun şu, bu gelinliği alıp, yaka, sırt ve kol dekoltesini bir tasarım evine kapattırması sizce mümkün olur mu? Açıkcası 2500 TL verebilirim diyor ama ucuza da şık görünebilecekken sırf adı gelinlik olduğu için o kadar parayı vermek istemiyormuş. Herşey yeterince masraflı zaten 10da 1 alabilmek mümkünken neden olmasın dedi.
kına gecesinde de gelinlik giymek istemediği için bunu giymeyi düşünüyor. Zaten sedirli, otantik bir yerde olacak normal düğün salonunda değil. Sizce nasıl?
Edit: arkadaş adına yazdım ama üşendiğim için düzeltmeden önce birinci tekil şahıs kullanmıştım, sonra düzelteyim dedim. saygılar :)
kına gecesinde de gelinlik giymek istemediği için bunu giymeyi düşünüyor. Zaten sedirli, otantik bir yerde olacak normal düğün salonunda değil. Sizce nasıl?
Edit: arkadaş adına yazdım ama üşendiğim için düzeltmeden önce birinci tekil şahıs kullanmıştım, sonra düzelteyim dedim. saygılar :)
Son düzenleme: