Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Ben breaking bad, prison break, stranger things dizilerini çok beğenmiştim. Lie to me güzel ama akıcı değildi benim için. Önerdiğiniz dizilere mutlaka bakıcamfringe ( bilim kurgu - bence harika özellikle benim gibi evrenler arası geçişin olduğuna inanıyorsan muhakkak izle )
how ı met your mother- friends çakması derler ama ben bunu daha çok beğendim - komedi seversen ikisini de öneririm
sex and the city- ismi her ne kadar cinsellik içerse de bence arkadaşlığı anlatan en güzel dizilerden biri
dexter- çok beğenmedim neden bilmiyorum ama izlenilmeyecek kadar kötü değil
the mentalist- birinci sezondan sonra katili çok kolay tahmin edebilirsin fakat başroldeki adamın (simon baker) gülüşünü görmek için bile izlemeye değer. Tüm dünyada bu adamdan daha güzel gülen bir erkek yoktur
lie to me -the mentalist ‘ e çok benzettim. Oyuncular çok kaliteli fakat benim için the mentalist kadar özel bir yere sahip olamadı.
Daha çok var yaz yaz bitmez aslında ne tür filmlerden hoşlandığını yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
Önerileriniz için teşekküler. Breaking bad izlemiştim çok güzel. Çok fazla vampir, hayalet gibi diziler izleyemiyorum korkuyorum :)Game of thrones (Kaçirma)
The walking dead (miden varsa izle)
Supernatural(her bolum farklı konu arka sokaklar gibi bişey fakat çok absürt hayali karakterler var.)
Breaking bad (mutttttttttlaka izlemelisin.)
O zaman game of thrones e başlayın mutlakaÖnerileriniz için teşekküler. Breaking bad izlemiştim çok güzel. Çok fazla vampir, hayalet gibi diziler izleyemiyorum korkuyorum :)
Şimdi başlıyorumO zaman game of thrones e başlayın mutlaka
Ilk bölümden sonra buraya yorumunuzu yazın mutlaka merak ettim beğenip begenmediginizi :))Şimdi başlıyorum
Çok beğendim tavsiyeniz için teşekkür ederim :)Ilk bölümden sonra buraya yorumunuzu yazın mutlaka merak ettim beğenip begenmediginizi :))
Rica ederimm :)) yeni sezon nisanda olması lazım. sezon arası 1 sene sürüyor nerdeyse ve insanları fıtık ediyolar o yuzden yavaş yavaş acele etmeden gelinÇok beğendim tavsiyeniz için teşekkür ederim :)
Game of thrones izlemeye başladım. Lostu çok önceden izlemiştim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)İzlemediysen öncelikle
GAME OF THRONES
bide uzuuun uzadıya bi dizi istiyosan bence lost sana bikaç ay yeter :) beni bayaa sürüklemişti
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsine bakıcam :)1-Game Of Thrones:Kesinlikle izlemelisin. Favorim
2-Supernatural: Sürükleyici uzun 13 Sezon ve yarı korku tarzı.
3-izombie : Polisiye ve bilim kurgu
4-Heroes:Bilim Kurgu
5-Pretty Little Liars: Gizem seviyorsan tavsiye ederim.
6-Criminal Mind: güzel Polisiye begenirsin sürükleyici.
7-Lost: Sürükleyici eski favori dizimdi.
8-Prison Break:Efsane Bir diziydi.
9-Fringe: Bilim kurgu