yabanci dili ögrenmek icin neler yapmaliyim lutfen bakip gecmeyin bildikleriniz varsa paylasin

Dili bilmeden ise alirlarmiki?
Yorumlarınızı okudum da kurslara gitmeye bile üşeniyormuşsunuz, biraz öğrenin sonra hemen bir iş kısa sürede öğrenirsiniz. Ben kursa giderken bilmediğim kelime olunca asabım bozulurdu, neden bilmiyorum diye stres yapardım. Ordaki kurs hocam bana demişti ki; bütün hepsini hemen ögrenemezsin ben bu kelimeleri düşünsene ömrüm boyunca milyonlarca kez gördüm, duydum. Kendine yüklenme, hevesini de yitirme sadece öğrenmek için defalarca oku, duy... Ne kadar fazla karşılaşırsan o kadar rahat olur öğrenmen....

Sen ne kadar surede ögrendin neler yaptin mesela kelimemi ezberledin?

Aynı durumdayız.bir yılı geçti geleli
sizin gibi kurslara gitmedim.aslında sizin şimdiye çok şeyi öğrenmeniz gerekiyordu.

kızımı parka götürüyorum,parktaki çocuk arkadaşlarımla konuşarak çok şeyi öğrendim.
Hastaneye tek gidemiyorum,eşimle gidebiliyorum.

inanın bir konuşma esnasında aradaki ve sondaki anladığım kelimelerden ne demek istediklerini anlıyorum.
yaşayan bilir zorluğunu çok ama çok zor.

Allahtan bulunduğum çevremdeki esnaflar beni tanıdıkları için çok yardımcı oluyorlar.

Sen ne kadar surede ögrendin neler yaptin mesela kelimemi ezberledin?
Kurslara gittim tabiki, anlıyorum seni, insan anlamadığında kızıyor o dili bile duymak istemiyor. Türk kanalları izleme mesela, kelimeleri duydukça öğrenirsin. Ezberle başa çıkamamıştım ben, çok kitap okudum, defalarca o kelimelerle karşılaşmak için. Zaman koyma kendine, üzerine düşmezsen sıfır elde var sıfır... Salma kendini, işin kolayına kaçıp yıllar geçtiği halde iki cümle kuramaz hale getirme kendini. Ben eve gelen mektupları dahi anlamıyorum diye ağlardım... Sakın vazgeçme...

Bakırköy Dilko İngilizce Kursu Devri 3.400 TL

Derslere yabancı ve türk hocalar giriyor speaking sınıfları var etütler (grammar tekrarları) var ve gelmediğiniz eksik olduğunuz konular için hocalardan birebir ders alabiliyorsunuz size uygun saat ve günde birebir yapılıyor hepsi ücretsiz istediğiniz seviyeden başlayabiliyorsunuz 4 kur hakkınızı istediğiniz seviyelerde kullanabilirsiniz 2.400 TL peşin 1.000 TL taksit yapılabilir toplamda 3.400 TL kursu başka kursumun saatleriyle çakıştığı için dondurdum devam edicektim ama planlarımda değişiklikler oldu satmaya karar verdim 2kur aldım ve hocaları çok sevmiştim çok sıcak kanlılar yardımcı oluyorlar sınıfça whatsapp grubu açmıştık hocalarımızla ingilizce sohbetler ediyorduk düşünen varsa sorularını cevaplayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…