Yabancı Dilde Kitap Önerilerimiz

TopraKahveBob

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
6.347
19.883
Hangi dilde olursa olsun okuduģumuz begendiģimiz ya da dili aģir olmayan kitaplari paylaşalim istedim. Böyle bir konu yok saniyorum.

Waris Dirie - Safa
Khaled Hosseini-Traum Sammler
Khaled Hosseini-Drachemläufer

Bu kitaplar almanca. Cok zorlamadilar ve de çok etkilendim. Aklima geldikçe yazacaģım. Lütfen siz de katılın belki birilerinin işine yarar

:KK200::nazar::KK200::KK200::nazar::KK200::KK37::KK36::KK25:

Chess Chess konuyu yanlış yere mi açtim??

Gerçi kimsenin ilgisini çekmedi:KK70: :-)

:KK48: canım eğer kitapların amacı dil geliştirmekse doğru yerde, ama normal kitap tavsiyesiyse kitap kurdu bölümüne taşınabilir (http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kitap-kurdu.104/) ama başka bölümlerde işlem yapamıyorum ben, taşıtmak istersen margarikotin ya da muneye yaz istersen.

almanca bilsem ben ilgilenirdim canım ama malesef dunkof dışında bi kelime bilmiyorum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İspanyolca öğreniyorum İngilizce üzerinden. Daha 2 ay oldu başlayalı, başlangıç seviyesindeyim. Ben seviyemden dolayı çocuk kitapları aldım, sizi açar mı bilmem ama :)) Komik gelebilir size belki ama ben herhangi bir dile yeni başlayanlar için genel olarak çocuk kitaplarını tavsiye ediyorum. Hem bunaltmıyor, hem öğretiyor.
İlk olarak baktığım hikaye kitabının adı Jorge el curioso (the curious George), 2 dilli bir kitap bu. Her sayfada hem İng. hem İspanyolca yazılar var. Resimli de:) içinde 8 tane hikaye var.

Diğer aklıma gelen ise Qué cosas dice mi abuela. Bu sırf İspanyolca, kısa, bol resimli bir hikaye kitabı.

Ayrıca iki kalın masal kitabım var, dil sırf İspanyolca. Bunları okumaya hazır hissetmiyorum, dilim henüz yetersiz, daha hiç başlamadım o yüzden.

Siz dil öğrenmek için pratik olsun diye mi Almanca okuyorsunuz, yoksa zaten bildiğiniz dil mi? Merak ettim. Konu güzel olmuş.

İspanyolca öğreniyorum İngilizce üzerinden. Daha 2 ay oldu başlayalı, başlangıç seviyesindeyim. Ben seviyemden dolayı çocuk kitapları aldım, sizi açar mı bilmem ama :)) Komik gelebilir size belki ama ben herhangi bir dile yeni başlayanlar için genel olarak çocuk kitaplarını tavsiye ediyorum. Hem bunaltmıyor, hem öğretiyor.
İlk olarak baktığım hikaye kitabının adı Jorge el curioso (the curious George), 2 dilli bir kitap bu. Her sayfada hem İng. hem İspanyolca yazılar var. Resimli de:) içinde 8 tane hikaye var.

Diğer aklıma gelen ise Qué cosas dice mi abuela. Bu sırf İspanyolca, kısa, bol resimli bir hikaye kitabı.

Ayrıca iki kalın masal kitabım var, dil sırf İspanyolca. Bunları okumaya hazır hissetmiyorum, dilim henüz yetersiz, daha hiç başlamadım o yüzden.

Siz dil öğrenmek için pratik olsun diye mi Almanca okuyorsunuz, yoksa zaten bildiğiniz dil mi? Merak ettim. Konu güzel olmuş.

Hoş geldiniz :) :KK66: :KK36:
Ögrenme asamasindayim. 3 yıldır Almanya'da yaşiyorum. B2 seviyesindw basladim almanca kitap okumaya.Ben de aslında elime ne gecerse okuyorum. Bugün bir cocuk kitabina başliyorum. Bana roman okumayi kurs hocam önermisti. Almandan önce sade bir anlatimi olup olmadigina bakiyorum. Bazi kitaplari birakiyorum ama bazilari cok sürüklüyor. Türkce okumus gibi keyif aliyorum. Roman okurken kelimelere hic takilmiyorum. Anlamlarina acip bakmiyorum. Ama cocuk kitaplarindan kelime ögreniyorum. Onun icin ben de aldim baya cocuk kitabi.:KK37::KK37:

X