Yabancı dil sorunu!

Akademik duzeyde dil ancak meslek kitaplarindan ogrenilir. Okuya okuya zamanla ogrenirsiniz bence mesleginizle ilgili kitaplar alin

Moraš naučiti :sus:Benim eşim Hırvat
Ben günlük tutarak öğrenmiştim hırvatçayı
benzer bir dil evet çok zor slav dilleri ama öğrenebilirsin
Önce zamanları öğren sonra hergün beş kelime sonra günlük tut
Bir kışımı almıştı öğrenmek biraz isteyince öğreniliyor

Hangi dil merak ettim .

Niyetin yok anlaşılan .

Çünkü orda yaşıyorsun pek çok alternatif var illa ki öğrenirsin .

Orada Kalıcı olmak mi istemiyorsun ?

Derse bile gitmek istemiyorum artık :silah: biraz tezcanliyim ben hemen olsun istiyorum hemen ogreniyim hemen okula baslayayim olmayınca daha bı soguyorum dersten

Canım sabırlı ol gerçekten o kadar basit değil dil öğrenmek özellikle belli bir yaştan sonra.
Daha önce başka dil öğrendin mı?

Benim bildiğim bir dili öğrenmenin en iyi yolu o dilin konuşulduğu ülkede yaşamak ve etrafında senin dilini konuşan kimsenin olmaması. Ama sanırım siz konuşma dili değil üst seviyede öğrenmek istiyorsunuz valla onun için masaya oturup calismaktan başka yol bence.

Yabancı dil öğrenmek çok güzel bir şey bence. Dili öğrenince farklı bir kültür öğreniyorsun, dil öğrenmek kadar insanı geliştiren başka bir şey yok. Boşuna bir lisan bir insan dememişler.bence bunları düşünüp motive olabilirsiniz.

Hangi dil merak ettim .

Niyetin yok anlaşılan .

Çünkü orda yaşıyorsun pek çok alternatif var illa ki öğrenirsin .

Orada Kalıcı olmak mi istemiyorsun ?
Rusça
Kaliciyim aslında sadece dili sevmiyorum ondan bana hiç çekici gelmiyor yani mecbur olduğum için sanırım bide keyfi olsa öğrenmiştim şimdiye kadar o mecburiyet hissinin verdiği baskı daha da uzak tutuyor beni

Benim bildiğim bir dili öğrenmenin en iyi yolu o dilin konuşulduğu ülkede yaşamak ve etrafında senin dilini konuşan kimsenin olmaması. Ama sanırım siz konuşma dili değil üst seviyede öğrenmek istiyorsunuz valla onun için masaya oturup calismaktan başka yol bence.

Yabancı dil öğrenmek çok güzel bir şey bence. Dili öğrenince farklı bir kültür öğreniyorsun, dil öğrenmek kadar insanı geliştiren başka bir şey yok. Boşuna bir lisan bir insan dememişler.bence bunları düşünüp motive olabilirsiniz.
Aynen öyle konuşmayı hallediyorum zaten
Teşekkür ederim önerileriniz icin

Rusça
Kaliciyim aslında sadece dili sevmiyorum ondan bana hiç çekici gelmiyor yani mecbur olduğum için sanırım bide keyfi olsa öğrenmiştim şimdiye kadar o mecburiyet hissinin verdiği baskı daha da uzak tutuyor beni
Kalıcı olmak istiyor musun ?
Bu da önemli aslında .
Yeni bir dil öğreniyorsun zevkli olur hiçbşy olmasa bile

Akademik seviyeye gelmek baya zor.
Hayallerini yikmak istemem.
Ben toplamda 5 dil konuşuyorum ama yazim hatalarimdan anladığın gibi sadece bir dilim akademik ve lıkır lıkır su gibi.

Gerisi zaten fasa fiso... cevremdeki insanlarin çoğu 3 dil veya çoğunu konuşuyor ama sadece bir dilleri akademik seviyede.

Baya caba vermen gerek. Kendini ordaki insanlarla kiyaslama ve hic cekinmeden sohbet etmeye başla

Merhabalar,
Bende geçen sene bir dil kursu araştırması yapmıştım forumlardan bayağıda takibini yaptım bu arada Ankarada ikamet ediyorum, Uzun araştırmalar sonucunda perfect english adında bir kursa kayıt oldum ve geçen hafta son seviyede bitirdim sertifikamı aldım biz Türklerin genel sıkıntısı anlıyorum ama konuşamıyorum oluyor orda konuşma dersleri mevcut heleki yaz döneminde haftanın her günü vermekteler buralarda ikamet ediyorsanız gidin bi bilgi alın derim.

Back
X