Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtdışında mecbur kalıyorsun zaten yabancılarla irtibat kurarak yabancı arkadaş edin öğrenirsinYani herkes sevdiği için mi dil öğreniyor kimse mecbur kaldığı için dil öğrenmek zorunda olmadi mi? O mecbur olanlar nasıl halletti?
Derse bile gitmek istemiyorum artıkbiraz tezcanliyim ben hemen olsun istiyorum hemen ogreniyim hemen okula baslayayim olmayınca daha bı soguyorum dersten
Haklısınız çok teşekkür ederim fikir içinAkademik duzeyde dil ancak meslek kitaplarindan ogrenilir. Okuya okuya zamanla ogrenirsiniz bence mesleginizle ilgili kitaplar alin
RusçaHangi dil merak ettim .
Niyetin yok anlaşılan .
Çünkü orda yaşıyorsun pek çok alternatif var illa ki öğrenirsin .
Orada Kalıcı olmak mi istemiyorsun ?
İngilizce biliyorum ama akademik değil oda.Canım sabırlı ol gerçekten o kadar basit değil dil öğrenmek özellikle belli bir yaştan sonra.
Daha önce başka dil öğrendin mı?
Aynen öyle konuşmayı hallediyorum zatenBenim bildiğim bir dili öğrenmenin en iyi yolu o dilin konuşulduğu ülkede yaşamak ve etrafında senin dilini konuşan kimsenin olmaması. Ama sanırım siz konuşma dili değil üst seviyede öğrenmek istiyorsunuz valla onun için masaya oturup calismaktan başka yol bence.
Yabancı dil öğrenmek çok güzel bir şey bence. Dili öğrenince farklı bir kültür öğreniyorsun, dil öğrenmek kadar insanı geliştiren başka bir şey yok. Boşuna bir lisan bir insan dememişler.bence bunları düşünüp motive olabilirsiniz.
Kalıcı olmak istiyor musun ?Rusça
Kaliciyim aslında sadece dili sevmiyorum ondan bana hiç çekici gelmiyor yani mecbur olduğum için sanırım bide keyfi olsa öğrenmiştim şimdiye kadar o mecburiyet hissinin verdiği baskı daha da uzak tutuyor beni