Y yasemin2145 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2018 851 709 42 8 Aralık 2018 Konu Sahibi yasemin2145 #21 ben konu Jalekurtkaraalp .!.: İstersen bbc turkceve ingilizce sesli ogretiyor. Genişletmek için tıkla... Jalekurtkaraalp .!.: İstersen bbc turkceve ingilizce sesli ogretiyor. Genişletmek için tıkla... konuşmak için..
ben konu Jalekurtkaraalp .!.: İstersen bbc turkceve ingilizce sesli ogretiyor. Genişletmek için tıkla... Jalekurtkaraalp .!.: İstersen bbc turkceve ingilizce sesli ogretiyor. Genişletmek için tıkla... konuşmak için..
Y yasemin2145 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2018 851 709 42 8 Aralık 2018 Konu Sahibi yasemin2145 #22 Jalekurtkaraalp .!.: İstersen bbc turkceve ingilizce sesli ogretiyor. Genişletmek için tıkla... bbc bir site mi
Jalekurtkaraalp .!.: İstersen bbc turkceve ingilizce sesli ogretiyor. Genişletmek için tıkla... bbc bir site mi
SimgeeeSi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Aralık 2018 108 88 27 9 Aralık 2018 Konu Sahibi yasemin2145 #23 yasemin2145 .!.: arkadaşlar ingilizce dilini öğrenmek istiyorum ama birtürlü masaya oturamıyorum kitabın yüzüne bakamıyorum..daha önce ingilizce çalışan varmı ..nasıl öğrendiniz..yardımcı olursanız ..şimdiden sevgiler Genişletmek için tıkla... Güzel bir kurs yardımcı olacaktır
yasemin2145 .!.: arkadaşlar ingilizce dilini öğrenmek istiyorum ama birtürlü masaya oturamıyorum kitabın yüzüne bakamıyorum..daha önce ingilizce çalışan varmı ..nasıl öğrendiniz..yardımcı olursanız ..şimdiden sevgiler Genişletmek için tıkla... Güzel bir kurs yardımcı olacaktır