Yabancı Dil İlerletmek İçin Öneriler

nebula21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
62
37
24
Herkese merhaba. B1 düzeyinde İngilizcem var ama biraz daha ilerletmek istiyorum. Acaba tavsiye verebilecek olanlar var mı?

Çok güzel uygulamalar var. Onlardan kendine uygun olanı bulup istikrarlı bir şekilde devam ve tekrar sonucu daha mükemmel bir seviyeye ulaşabilirsin...

merhaba, B1 seviyede olduğunuzu nasıl anladınız? bende o seviyedeyim sanırım, internetteki bir testi çözüp bakmıştım ama ne kadar doğrudur emin olamadım ve aynı şekilde izin gibi ilerletmek istiyorum. aslında yıllar önce (15 yıl gibi) ingilizcem çok iyiydi rahat konuşabiliyordum ama bu geçen sürede hiç konuşmayınca veya kullanmayınca köreldi, eridi gitti, şimdi hatırlamaya uğraşıyorum.

merhaba, B1 seviyede olduğunuzu nasıl anladınız? bende o seviyedeyim sanırım, internetteki bir testi çözüp bakmıştım ama ne kadar doğrudur emin olamadım ve aynı şekilde izin gibi ilerletmek istiyorum. aslında yıllar önce (15 yıl gibi) ingilizcem çok iyiydi rahat konuşabiliyordum ama bu geçen sürede hiç konuşmayınca veya kullanmayınca köreldi, eridi gitti, şimdi hatırlamaya uğraşıyorum.
Merhaba, özel bir kursun seviye tespit sınavına girmiştim ve b1 düzeyi çıkmıştı. Sınavda grammer, spekaing, writing yapılmıştı

X