• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaardııımmmmm ( perde ve masa )

rosemperi

tükendim ya Rab..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
119
92
13
30
fon_perde_desenli_55486-09_cicekli-kahve-120-0.jpg
8866478508220151622421.jpg
fon_perde_turkuaz_rengi_duz_desensiz-120-1.jpg
fon_perde_turuncu_kod_35-120-0.jpg
fon_perde_yesil_kod_50-120-0.jpg
fon_perde_yesil_kod_50-120-0.jpg
fon_perde_turuncu_kod_35-120-0.jpg
fon_perde_turkuaz_rengi_duz_desensiz-120-1.jpg
merhaba kızlar sevgili ablacığımın evini yeniliyoruz ve kararsız kaldık sizlerin engin tecrübe ve zevkinize başvurmak istiyoruz.
koltuk takımına uygun perde ve halı arayışındayız. yemek masası kahve sandalyeleri turuncu çiçekli seçtik odaya renk katsın diye. ama bu sefer perdeleri turuncu mu yapalım krem mi yapalım kaarar veremedik. aynı sorun halıda da var. halı kahve tonlarında mı olsa acep dedik. buyrun koltuk takımımız...yorumlarınızı bekliyoruz

Son düzenleme:
duvarın ve parkenin rengini de göz önünde bulundurmak lazım

duvar krem renginde. parkelerin rengini tam hatırlayamıyorum ama açık renkti galiba. ayrıca tv duvarına taş desenli duvar kağıdı yaptıracağız. oda açık kahve olacak büyük ihtimal.

duvar krem renginde. parkelerin rengini tam hatırlayamıyorum ama açık renkti galiba. ayrıca tv duvarına taş desenli duvar kağıdı yaptıracağız. oda açık kahve olacak büyük ihtimal.
perdeleri turuncu yaparsanız boğucu olur renk palaması olur perdeler ön plana çıkar, turuncu ayrıntısını daha dar bir alanda verseniz daha iyi olur, perdeler için krem daha iyi olur diye düşünüyorum, turuncuyu halıda veya tv ünitesinde küçük bir ayrıntı olarak düşünebilirsiniz

perdeleri turuncu yaparsanız boğucu olur renk palaması olur perdeler ön plana çıkar, turuncu ayrıntısını daha dar bir alanda verseniz daha iyi olur, perdeler için krem daha iyi olur diye düşünüyorum, turuncuyu halıda veya tv ünitesinde küçük bir ayrıntı olarak düşünebilirsiniz

doğru galiba. o zaman turuncu sandalyeleri değiştirelim değil mi ya koltuk takımını pasifleştirir sandalyeler ön plana çıkar bu seferde. üff ne zor işmiş yaaa

doğru galiba. o zaman turuncu sandalyeleri değiştirelim değil mi ya koltuk takımını pasifleştirir sandalyeler ön plana çıkar bu seferde. üff ne zor işmiş yaaa
canım turuncu baskın bir renk o yüzden dekorasyon yaparken ya birbirinin zıttı renkler ile veya bir rengin açık veya koyu tonları ile tamamlamak lazım, bu şekilde olursa gözü rahatsız etmez, renklerin insan psikolojisi üstünde ciddi etkisi vardır.
turuncu sandalyeler uyumu bozabilir, ya turuncuya uyucaksın ya da turuncudan vazgeçeceksin, attığın fotoda duvar rengi farklı seçilmiş parkeler beyaz çama yakın yani krem, koltuklar ile zemin rengi aynı tondan gidiyor duvar zıt bir yon perde açık ton yani koltuğa ve zemine uyulmuş

Çiçek desenli perdede çiçekler turkuaz olabilir mesela.Halı dada Krem üzerinde hafif turkuaz ve pembe desenler olmalı ki çok boğuk olmasın odanız.Renk katmakta fayda var.

Back