yaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
kızlar prensesim sureklı sağına yatıyo 3 aylık oluyo hala ve basında farkedılıcek sekılde tek tarafa yattığı bellı sola dönduruyorum sağa dönuyo yastığının altını dolduruyorum yıne care yok sol göğsumu almadı ağlıyo acı acı ağlıyodu koluma yastık koydum anladım kı bası acıyo bişy olmusmudur veya nedenı bumudur doktora bır hafta var arasamda anlatamam telde sızce nıye sola koluma yatırdımı böyle yapıyo

mutlaka değiştir..kafa yapısı bozuk oluyor sonradan..nette bu konuda fotolar var..yamuk kafatasıyla ilgili.

birşeyden mi kaynaklı bilemem ama sık sık değiştir

Benimki de sol göğsümü almıyor bu yüzden hep sağ tarafına yatmak istiyor..ama ben sürekli yüz üstü yatırıyorum,yüz üstü yatırdığım zaman kafasını o yana bu yana çevirip yatıyor,bu yüzden kafatasında her hangi bir bozukluk görmedim ben..

canım benım oglumda soluna yatardı hep sag memeyı emzıremezdım hıc 10 aylık oldu halal emmıyor gece uykuda ancak emzırıyorum fark ettımı aglıyor hemen bence acıdıgından degıl ama nednı e olabılrı bılmıyorum ama kafa seklı bozkk degıl hep ugrasıp alıstır dıger tarafına da yatırmaya zatendonmeye basladımı ıkı tarafıda kullanıyr
anne olunca hersey kafaya takılıyor dımı seı cok ıyı anlıyorum Allah sabır versın gule gule buyutmek nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…