Ardaşlar bebeğime eşya almam lazım zaman daralıyor lütfen benden de alışveriş yapın lütfen ytguna verecem allah rızası için bakın yaaaEki Görüntüle 968503 Eki Görüntüle 968504 Eki Görüntüle 968505 Eki Görüntüle 968506 Eki Görüntüle 968507 Eki Görüntüle 968508 Eki Görüntüle 968509 Eki Görüntüle 968510 Eki Görüntüle 968511 Eki Görüntüle 968512 Eki Görüntüle 968513 Eki Görüntüle 968514 Eki Görüntüle 968515 Eki Görüntüle 968516 Eki Görüntüle 968517 Eki Görüntüle 968518 Eki Görüntüle 968519 Eki Görüntüle 968520 Eki Görüntüle 968521 Eki Görüntüle 968522 Eki Görüntüle 968523 Eki Görüntüle 968524 Eki Görüntüle 968525 Eki Görüntüle 968526 Eki Görüntüle 968527 Eki Görüntüle 968528 Eki Görüntüle 968529 Eki Görüntüle 968530 Eki Görüntüle 968531 Eki Görüntüle 968532 Eki Görüntüle 968533 Eki Görüntüle 968534 Eki Görüntüle 968535 Eki Görüntüle 968536 Eki Görüntüle 968537 Eki Görüntüle 968538 Eki Görüntüle 968539 Eki Görüntüle 968540 Eki Görüntüle 968541 Eki Görüntüle 968542 Eki Görüntüle 968543 Eki Görüntüle 968544 Eki Görüntüle 968545 Eki Görüntüle 968546 Eki Görüntüle 968547 Eki Görüntüle 968548 Eki Görüntüle 968549 Eki Görüntüle 968550 Eki Görüntüle 968551 Eki Görüntüle 968552 Eki Görüntüle 968553 Eki Görüntüle 968554 Eki Görüntüle 968555 Eki Görüntüle 968556 Eki Görüntüle 968557 Eki Görüntüle 968558 Eki Görüntüle 968559 Eki Görüntüle 968560 Eki Görüntüle 968561 Eki Görüntüle 968562 Eki Görüntüle 968563 Eki Görüntüle 968564 fiytlarını sorun yardımcı olurum kazaklar hepsi 10 tl........... Leoparlı pijama takımı 10 tl........tesettür elbisem lacivert çizgili 30 tl.....kışlık mor ve bordo elbisem.......20 tl..............uzun şifon elbisem.....15 tl bolerosu....5 tl......... Ayakkabı no.39-40 hiç giyilmemiş aykakbılar var sorun fiyat veririm.........yeşil söz elbisem 38 bedenden 46 bedene kadar olur çünkü arkası ayalamalı........50 tl.......yeşil tesettür ceketim sıfır hiçmi hiç giymedim.......20 tl.......erkek pantolonu l beden 10 tl.........kadın pantolonu l.xl 8 tl........21 li far paleti simli fırçalrı sıfır yollanacak sadece......8tl......toz far 24 lü sadece.....8tl..pantolonlar...10 tl........jagler parfüm az kullanıldı 2si sadece......10 tl.....zımbalı cüzdanlar ikisi sadece........10 tl
merhaba;
benden aldığınız toz farı satışa koyduğunuzu görünce yazmadan edemedim..sayfama ürünü aldığınız gün;
zımbalı el çantası
mesaj kutun dolu evet aldım almasına ne aldım cüzdanlar göründüğü gibi büyük ve istedğim gibi gelmedi toz farda hepsi kırılmış poşete dökülmş kargo yerinde çöpe attım demişsiniz....kusura bakmayında çöpe attığınızı söylediğiniz ürünü buraya nasıl koyuyorsunuz???????
çünkü sıfır aldım ve satışa koydum
gerçekten çok inandırıcı.başka inandırıcı cümle bulamamışsınız anlaşılan.keşke daha mantıklı bişey bulsaydınız.ii günler.[/Q ARKADAŞIM SANA YALAN BORCUMMU VAR ALAN ARKADAŞ OLURSA Kİ SAYENDE ALAN OLMAYACAĞINA GÖRE GÖRÜR SIFIRMI DEĞİLMİ HEM SANANE SENDEN ALDIĞIM CÜZDAANI İSTER SATARIM İSTER ATARIM SENİN BURDA Kİ SÖZ HAKKIN YOK BENCE SENİN BURDA YAPMAK İSTEDĞİN ŞEY DÜRÜSTLÜĞÜMDEN TAVİZ ETMEKSE BAŞARAMADIN BENİ BİLEN BİLİR BİLMEYENDE KENDİ GİBİ BİLİR CANIM BEN ŞURDA BEBEĞİME BİŞYLR ALMAK İÇİN BİYLER SATIYOR VE BUNA MANİ OLUYOSAN ONUN VEBALİNİ VE GÜNAHINI SEN ÇEKERSİN BU BNM MESULİYETİM DEĞİL
gerçekten çok inandırıcı.başka inandırıcı cümle bulamamışsınız anlaşılan.keşke daha mantıklı bişey bulsaydınız.ii günler.[/Q ARKADAŞIM SANA YALAN BORCUMMU VAR ALAN ARKADAŞ OLURSA Kİ SAYENDE ALAN OLMAYACAĞINA GÖRE GÖRÜR SIFIRMI DEĞİLMİ HEM SANANE SENDEN ALDIĞIM CÜZDAANI İSTER SATARIM İSTER ATARIM SENİN BURDA Kİ SÖZ HAKKIN YOK BENCE SENİN BURDA YAPMAK İSTEDĞİN ŞEY DÜRÜSTLÜĞÜMDEN TAVİZ ETMEKSE BAŞARAMADIN BENİ BİLEN BİLİR BİLMEYENDE KENDİ GİBİ BİLİR CANIM BEN ŞURDA BEBEĞİME BİŞYLR ALMAK İÇİN BİYLER SATIYOR VE BUNA MANİ OLUYOSAN ONUN VEBALİNİ VE GÜNAHINI SEN ÇEKERSİN BU BNM MESULİYETİM DEĞİL
sorun cüzdan ya da başka bişeyi satıp satmamak değil ki.sorun çöpe attım diyerek sattığınız benden aldığınz ürün..ne tesadüf ki benim çektiğim fotoyu koymuşsunuz aynı battaniyeden sizdede var sanırım!..bence yalan söylemeye gerek yok eğer öyle bişey yapıyorsanız..sizi bilen bilir öyle mi o yüzden mi Allah rızası için gibi bir başlık koymuşsunuz kimse bakmadığı için böyle bir başlıkla alıcı çekmeye çalışıyosunuz anlaşılan.ben kimsenin vebaline girmem ama yapılan haksızlık varsa da yazma gereği duyarım .ben söylemem gerekeni söyledim, niyetim belli ..hangi konuyu vurgulayarak yazdığımda belli.ii günler.
sorun cüzdan ya da başka bişeyi satıp satmamak değil ki.sorun çöpe attım diyerek sattığınız benden aldığınz ürün..ne tesadüf ki benim çektiğim fotoyu koymuşsunuz aynı battaniyeden sizdede var sanırım!..bence yalan söylemeye gerek yok eğer öyle bişey yapıyorsanız..sizi bilen bilir öyle mi o yüzden mi Allah rızası için gibi bir başlık koymuşsunuz kimse bakmadığı için böyle bir başlıkla alıcı çekmeye çalışıyosunuz anlaşılan.ben kimsenin vebaline girmem ama yapılan haksızlık varsa da yazma gereği duyarım .
ALLHA HEVALE EDERİM BAŞKA BŞEY DEMEM YALANIM OLURSA YİNE BEN ÇEKERİM AMA YALAN DEĞİL BAŞKADA MESAJ ATMA MUHHATTAP VE BOŞ KONU MÜNAKAŞASINA GİREMEM HAYIRLI AKŞAMLAR
ALLHA HEVALE EDERİM BAŞKA BŞEY DEMEM YALANIM OLURSA YİNE BEN ÇEKERİM AMA YALAN DEĞİL BAŞKADA MESAJ ATMA MUHHATTAP VE BOŞ KONU MÜNAKAŞASINA GİREMEM HAYIRLI AKŞAMLAR
tüm arkadaşlar konuyu ve konunun amacını , çöpe attım diyerek yazdığınız msjda gördü.karar sitedeki arkadaşların ..herkes bilip,anlaşmıştır durumu zaten.aynen boş muhabbete gerek yok, gidip başka şeyleri de çöpe atıp çöpü doldurun sonrada buraya koyun.en iyi bildiğiniz seyi yapın.ii akşamlar.
PMASSENİN LAFINLA HAREKET EDİP ALIŞVERŞ YAPAN DÜNDEN YAPMASIN GÜZELİM ŞİMDİ ALDIĞIM FARIN RESMİNİ ÇEKİP KOYUYORUM KİM HERKES KİMİN DÜRÜST KİMİN YALANCI ORTAYA ÇIKAR ARKADAŞLAR BAKIYOSA SİZDE BU ARKADŞTAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN ODA BENİM GİBİ BİRİ KİMSE NİLAY İLKERDEN KİMSE BŞEY ALMASIN PİŞMAN OLUTRtüm arkadaşlar konuyu ve konunun amacını , çöpe attım diyerek yazdığınız msjda gördü.karar sitedeki arkadaşların ..herkes bilip,anlaşmıştır durumu zaten.aynen boş muhabbete gerek yok, gidip başka şeyleri de çöpe atıp çöpü doldurun sonrada buraya koyun.en iyi bildiğiniz seyi yapın.ii akşamlar.
PMASSENİN LAFINLA HAREKET EDİP ALIŞVERŞ YAPAN DÜNDEN YAPMASIN GÜZELİM ŞİMDİ ALDIĞIM FARIN RESMİNİ ÇEKİP KOYUYORUM KİM HERKES KİMİN DÜRÜST KİMİN YALANCI ORTAYA ÇIKAR ARKADAŞLAR BAKIYOSA SİZDE BU ARKADŞTAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN ODA BENİM GİBİ BİRİ KİMSE NİLAY İLKERDEN KİMSE BŞEY ALMASIN PİŞMAN OLUTR
sana onca indirim yaptım hala konuşuyosun ürünleri tek ürün fiyatına aldın..internetten sıfır ürün fotosunu indirip koymayı herkes bilir ..ne olduğun ortada seviyenize inemicem.iyi günler.
Arkadaşlar ikinizi de tanımam ama bit pazarını iyi takip ediyorum, yorumları beğenileri de takip ediyorum. Nilay İlker Hanım'dan şikayetçi olan tek kimse görmedim, gayet dürüst yapıyor herşeyi -ama siz hem başlığa Allah rızası için çocuğum için yazıp ki çoğumuzun çocuğu var- şefkat dolu başlık atıp bu kadar fevri cevaplar vermeniz beni düşüncelere sevk etti. İnsanların duygularıyla oynayıp nilay hanımı da bu kadar rencide edip, herkes dürüstlüğünüzü görüp sizden alışveriş yapmasın demek de hiçççç olmadı BENCE!!!!
Dip not: nilay hanımı uzaktan yakından tanımam.
befrul, moralin bozulmuştur, doğaldır..ama sen fazlaca demogoji yapmandan kaybediyorsun bence.
Arkadaşım, açtığım her topikte bebeğini öne sürmesen, durmununun bozukluğunu dile getirmesen, belki daha iyi satış yapar ve güven kazanırsın.
Benim konumda da var, buradan kıyafet aldığım arkadaşların kıyafetleri. Denemeden alıyoruz, aldıklarımız bazen olmayabiliyor üstümüze, satışa koyuyoruz aldığımız fiyattan.
Ama senin konunda başka bir durum var. Bence bu yanlış anlaşılmayı düzelt, bundan sonraki satışlarına da çok fazla bebeğini, durumunu v.s ni sokmamaya çalış..nacizane tavsiyem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?