Yaaa neden bana kimse bakmıyor alllh rızası için ya bebeğime eşya almam lazım ltfen

befrul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
315
12
48
34
Ardaşlar bebeğime eşya almam lazım zaman daralıyor lütfen benden de alışveriş yapın lütfen ytguna verecem allah rızası için bakın yaaa Eki Görüntüle 968506 Eki Görüntüle 968507 fiytlarını sorun yardımcı olurum kazaklar hepsi 10 tl........... Leoparlı pijama takımı 10 tl........tesettür elbisem lacivert çizgili 30 tl.....kışlık mor ve bordo elbisem.......20 tl..............uzun şifon elbisem.....15 tl bolerosu....5 tl......... Ayakkabı no.39-40 hiç giyilmemiş aykakbılar var sorun fiyat veririm.........yeşil söz elbisem 38 bedenden 46 bedene kadar olur çünkü arkası ayalamalı........50 tl.......yeşil tesettür ceketim sıfır hiçmi hiç giymedim.......20 tl.......erkek pantolonu l beden 10 tl.........kadın pantolonu l.xl 8 tl........21 li far paleti simli fırçalrı sıfır yollanacak sadece......8tl......toz far 24 lü sadece.....8tl..pantolonlar...10 tl........jagler parfüm az kullanıldı 2si sadece......10 tl.....zımbalı cüzdanlar ikisi sadece........10 tl

Arkadaşlar beğendiğinz olursa yardımcı olurum buyrun topiğimeeeeeeeee

merhaba;

benden aldığınız toz farı satışa koyduğunuzu görünce yazmadan edemedim..sayfama ürünü aldığınız gün;

zımbalı el çantası
MESAJ KUTUN DOLU evet aldım almasına ne aldım cüzdanlar göründüğü gibi büyük ve istedğim gibi gelmedi toz farda hepsi kırılmış poşete dökülmş kargo yerinde çöpe attım
demişsiniz....Kusura bakmayında ÇÖPE ATTIĞINIZI SÖYLEDİĞİNİZ ÜRÜNÜ buraya nasıl koyuyorsunuz???????

Son düzenleme:

çünkü sıfır aldım ve satışa koydum

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Reactions: Nil
Arkadaşlar ikinizi de tanımam ama bit pazarını iyi takip ediyorum, yorumları beğenileri de takip ediyorum. Nilay İlker Hanım'dan şikayetçi olan tek kimse görmedim, gayet dürüst yapıyor herşeyi -ama siz hem başlığa Allah rızası için çocuğum için yazıp ki çoğumuzun çocuğu var- şefkat dolu başlık atıp bu kadar fevri cevaplar vermeniz beni düşüncelere sevk etti. İnsanların duygularıyla oynayıp nilay hanımı da bu kadar rencide edip, herkes dürüstlüğünüzü görüp sizden alışveriş yapmasın demek de hiçççç olmadı BENCE!!!!
Dip not: nilay hanımı uzaktan yakından tanımam.

hanımlar çoğumuzun çocuğu var ben günahsız çocuğun hatırına susuyorum sizde bırakın çirkin yorumlara takılmayın konu sahibide oturup bence tekrar düşünmeli yazdıklarını..takdir sizin ..hakveren arkadaşlara da vermeyen de olursa tşkler.iyi akşamlar herkese.

Nilayla takas yapmışlığım olduğundan kendisinin dürüst davrandığı konusunda hiç şüphem yok
Herkes herşeyi anladı zaten

Satış yapıyorsunuz bari yalanla dolanla yapmayın.
ve yalan dolanla yaptığınız satışa Allah'ın adını karıştırmayın hiç olmazsa...

hepinizden özür dilerim.........öncelikle herkes kendi niyetine göre insan burda yalan asla konuşmadım.......evet 8 aylık hamileyim bebeğim olacak onun için kıyafetlerimi satmak istedim ve şuan hiç olmadığım kadar ağlamalı durumdayım eğer bir hatam bir terbiyesizliğim olmuşsa hepinizden özür dilerim.....ŞU DEVİRDE SADECE BİŞEY ÖĞRENDİM DÜŞME DÜŞERSEN BİR TEKME DAHA YERSİN........NİLAY İLKER ARKADAŞIM DOĞRU BEN YALANIM TAMAM HEPİNİZİN YORUMLARI VE ELEŞTİRİLERİ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM BEN HAMİLE HALİMLE ASLA YALAN SÖYLEMEDİM SÖYLEMEMDE RABBİM HERKESİ KALBİNE GÖRE VERSİN BURDA HERKES NE YAPIYORSA BENDE ONU YAPMAK İSTEDİM AMA ÇOK SAĞOLUN YİNE ELİME BİŞEY GEÇMEDİ BENİM BURDA YAPACAĞIM SAHTEKARLIKLA BEBEĞİMİ NASIL BÜYÜTÜRÜM ONU NASIL DÜÜÜRSÜNÜZ BİLEMEM BEN BU SİTEDE UZUN ZAMANDIR VR KAÇ ARKDAŞTAN KAZIK YEDİM VE ASLA KESİNLİKLE İSİMİNİ DEŞİFRE ETMEDİM ÇÜNKÜ BELKİ BANA YANLIŞ OLAN BİRŞEY ONA DOĞRUDUR ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN AMA ALLH YUKARDA KİM HAKSIZSA BURDA DEĞİL VEBALİNİ ÖBÜR TARAFTA ÖDER BEN SADCE ŞU DEVİRDE DÜŞMEMEYİ ÖĞRENDİM DÜŞERSEN BÖYLE ORTADA KALIRSIN MİSALİ OLUR TEKRAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM AMA KESİNLİKLE BU SUÇLAMAYI HAK ETMEDİM KİMSEDE ÜRÜNLERİMİ ALMSIN ÜRÜNLERİMİ SATIŞTAN KALDIRDIM KONUM KAPATILSIN LÜTFN T

Befrul, moralin bozulmuştur, doğaldır..Ama sen fazlaca demogoji yapmandan kaybediyorsun bence.
Arkadaşım, açtığım her topikte bebeğini öne sürmesen, durmununun bozukluğunu dile getirmesen, belki daha iyi satış yapar ve güven kazanırsın.

Benim konumda da var, buradan kıyafet aldığım arkadaşların kıyafetleri. Denemeden alıyoruz, aldıklarımız bazen olmayabiliyor üstümüze, satışa koyuyoruz aldığımız fiyattan.

Ama senin konunda başka bir durum var. Bence bu yanlış anlaşılmayı düzelt, bundan sonraki satışlarına da çok fazla bebeğini, durumunu v.s ni sokmamaya çalış..Nacizane tavsiyem.

verdiğiniz tavsiyelr için teşekkür ederim herşeyimi bebeğim iin yaptığım için bu rezillik ve bu kadar gurursuzluğu öne alıyorum imkansızlığımdan dolayı bu kadar sefalet çektiğime inanıyorum siteye kolay kolay bir daha gireceğimi zannetmiyorum ben asla kötü bişey yapmadım kimseye zerre ucu kadar haksızlık sahtekarlık veya oyunbozancılık asla yapmadım şuan ağlama durumundayım daha fazla yazamıyorum konum kapatılsın kimsede artık bişey yazmasın ürün mürün satmıyorum herkes işine devam etsinnnnn hakkım geçmişse birine helal olsun hakkınız geçmişse bana helal edin konu kapatılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…