hamilelik istedigin icin velirtiler psikolojik olabilir tabi kesin konusamam ama ben hamilelik istedigim her ay bu belirtileri yasadim bugun kan testi yaptirsan cikar bence . ben de birazdan kan testi yaptiracagim . ins hamileyizdirKızlar günaydın cok heyecanliyim... Yumurtlama doneminde doktora gittim suan cok guzel olusmus bugunden itibaren degerlendirin dedi. Neyse adetime 10 gun kala cok kotu gogus agrisi sutyen bile takamadim sizliyordu resmen. Sonra adetime dogru gecti hafif bir sizlama var. Adetime bir hafta kala sol tarafimda surekli bir batma var. Adetime bir kac gun kala da mide bulantisi halsizlik ve acaip duygusallik var. Yarın adet olmam lazim ve ilk defa dun birşeyi farkettim gogsumde bariz yeşil damarlar çıkmıştı cok sasirdim ve ara ara da kahverengi akintim oluyor. Dun idrar testi yaptim negatif cikti ama. Ya varmidir bu ay cok heyecanliyim
hamilelik istedigin icin velirtiler psikolojik olabilir tabi kesin konusamam ama ben hamilelik istedigim her ay bu belirtileri yasadim bugun kan testi yaptirsan cikar bence . ben de birazdan kan testi yaptiracagim . ins hamileyizdir
Adet gecikmesini beklemeden ümitlenme derim insan kendini dinledikçe belirti belirebiliyor
Yaaaa cok teşekkür ederim insss aminnn:)Mide bulantısı halsizlik duygusallık bildiğim kadarıyla hamileliğin altıncı haftasında anca çıkan belirtiler,ya da en azından bende öyle oldu.ama göğüs hassasiyeti ve kasıkta batmalar adet gününden önce oluyor.hamile olma ihtimaliniz var bence de.eger geç dollendiyse dünki testte çıkmaması normal.siz her ihtimale karşı adetinizin gecikmesini bekleyip bir daha test yapın.insallah hamilesinizdir :)
Silik ikinci bi çizgi görüyorum sanki ben,bence hemen kan verinEki Görüntüle 2175921 Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ama adet olcakmışım gibi belirtiler var her an adet olcakmışım gibi hissediyorum bugun test yaptım bakar mısınz?
Regl oldum bi kaç saat önce silik çizgi bir anlam ifade etmediSilik ikinci bi çizgi görüyorum sanki ben,bence hemen kan verin
Regl oldum bi kaç saat önce silik çizgi bir anlam ifade etmedi
Tam olarak kimyasal gebelik ne oluyo kötü bşey mi atlatmış oluyormKimyasal gebelik olmuş olabilir.cogu kadın test yapmadığı için ve adet olduğu için farkına varmıyormuş bile.
Miratech diye bir marka ikinci çizgi başta belli değildi çok fazla 1 saate kadar öyle oldu ama yine üzüldüğümle kaldımama silik çizgi var hakkaten testlere de mi inanmıcaz artık markası neydi
Amin inşallah parası önemli değil yeterki doğru sonucu versincanim labacuik marka testttwn al ben hep onu kullandim hata payi dusuk bence uygun da Allah sana da bana da isteyen herkese nasip etsin insallh
Tam olarak kimyasal gebelik ne oluyo kötü bşey mi atlatmış oluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?