kızlar biraz önce ipeğin tırnaklarını keserken parmağını kestim yaaa
nasıl ağladı nasıl ağladı anlatamam
o ağladı ben ağladım((
başparmağının ucu geriye kalktı,oraya buraya takılıyor
yarabandı taktık ama durmuyor parmakta
çok kanadı yaaa
annelik ne zor bişiii
insan bir tek evladına bu kadar yanabilirmiş
kendi canının acısı bile çok hafif kalıyor
onun parmağı kanayacağına benim parmağım kopsaydı keşke((
o kadar sakınırken kendim zarar verdim
çok üzgünüm çokkksenağlamasenağlama
canım üzülme olur öyle kazalar biz küçükkende annelerimiz hiç kesmemişmi sanki ben bile oğlumun a
yak tırnaklarını kesmekte zorluk çekiyorum tam kesmeye başlıyorum parmağını geri çekiyo yumurcak
gecmıs olsun canım annelık boyle bırsey demekkı bu cumleyı o kadar cok kullanır oldumkı ne kadar sakınsakta boyle ufak kazalar olabılıyor mesela bugun benım kızım yataktan dustu cok sukur ıyı basını carpmadı ama cok sucladım bende kendımı ama onlar bızım mınık kuslarımız Allah saglık sıhhat versın hepsıne.uzme kendnı canım annesınının uzulmesı ıpegıde uzer
Canım geçmiş olsun aynı olay benim de başıma geldi. Yapacak bir şey yok maalesef. Nasıl canım yandı benim de bir bilsen o kadar sakınıyoruz ama sakındığımız göze çöp batıyor
kiyamam ben ona benim icim ezildi okurken ah be arkadasim bilerek olmadi ki kaza bir dahakine uyurken kes ben oyle yapiyorum cok gecmisler olsun opuyorum ikinizide Allah baska aci vermesin insallah buyuyene kadar boyle kazalar olucak sanirim
ay ay gecmis olsun canim
bende gecen kestim Allah'im nasil agladim o da aglarken icim yandi
bi de ayikken deneyim dedim bi daha denemem en iyisi uyurken kiprasmiolar bari (
canım öncelikle geçmiş olsun eğer bebeklerin tırnaklarını keserken zorlanıyorsanız chicco nuk bebe'dor gibi markaların özel bebek tırnak makasları var bunlarla asla bir kazaya sebebiyet vermezsiniz tavsiye ederim
CANIM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN.
BENDE YAPTIM BU DİKKATSİZLİĞ ve KENDİMİ ASLA AFFETMEYECEĞİM.
BEN AĞLADIM AMA, KIZIMDAN ÇIT ÇIKMADI.
BEN AĞLIYORUM NE OLUR AĞLA YAVRUM DİYORUM AĞLARKEN. ( Şoka girdi sandım )
O BAŞLADI BANA GÜLMEYE CANIMINİÇİ KIZIM :))
Geçmiş olsun canım insan ne kadar dikkat etsede artık inanıyorumki sakınan göze çöp batıyomuş hakkatten. Bi başka canlı için içimin bu kadar yanıp kavrulacağını söyleseler inanmazdım ama anacım haklıymış anne olunca beni anlıcan derdi her anne gibi nede haklıymış meğer.
Bende dün kuzumu yatağıma koymuştum kenarlarada yastıklar mutfağa gitim gitmemle küt die bi ses duydum kızım hangi ara düştü anlamadım ama halen gözümün önünde yerdeki hali gitmiyo canım benim nasıl için için ağladı beraber ağladık ama allahıma şükürler olsun bişeciği yok yavrumun annelik çok zormuş arkadaşlar.. zor olanı bebişe bakmak deil anladınız zaten siz beni
ilk once geçmıs olsun canım uyurken daha hıc tırnagını kesmedım hep uyanıkken kestım bısey olmadı ınşallahda olmaz tırnagını keserken konusuyorum genelde
canım çok geçmiş olsun.bende senin gibi başparmağının tırnağını keserken birazcık acıtmıştım aşkımın parmağını,seni çoooook iyi anlıyorum.teyzesine kestiriyordum tırnaklarını,ama artık birazcıkta zaman geçtiği için ben kendim kesiyorum.kendini suçlama canım sonuçta sen bilerek yapmadınki.