• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaa yok mu şöyle illede dolce gabbana olsun diyenler?

nihal_19

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
232
86
303
yalnız olmadıımı hissettrn bana ya bn dolce gabbananın parfümlerine bayılıyorum hele şu yeni çıkan leau the one ı yok muuukaydirigubbakcemile3 öldürdüü bnii valla free shopa giden birini arıyorum hemen bi kaç şişe getittirecem kendimehihoyyyt

dolce&gabbana the one kullandım bir önceki parfümümde. bayıldım bayıldımmm. ama nedense bende pek kalıcı olmadı.yine de tekrar alabilirim :)

Sevgilim hediye aldı geçenlerde the one
Hakikaten çok güzel koku ama kalıcı değil

valla bilmiyorum the one ı fln denemedm ama dediim parfüm kalıcı ya da dediiniz gbi benim tenimde bişeykaydirigubbakcemile3 var

arkadaslar bende kulaniyorum D&G oldukca kalic, hem soyle birsey vardir insan kendi uzerinde kokuyu hisetmeye bilir ama baskasi hiseder , ben sabah bir kez siktiktan sonra aksam uzeri parfumumu soranlar oluyor kendim hisetmeye bilirim, yada bir gun once giyinip cikardigim giyside yeni sikmis gibi kokuyor yani olsukca kalici gercekten cok guzel bir parfum

yalnız olmadıımı hissettrn bana ya bn dolce gabbananın parfümlerine bayılıyorum hele şu yeni çıkan leau the one ı yok muuukaydirigubbakcemile3 öldürdüü bnii valla free shopa giden birini arıyorum hemen bi kaç şişe getittirecem kendimehihoyyyt

Kokuyu tarif eder misin, the one a benziyor mu? Ben de yurtdışından çok daha uygun fiyata getirtiyorum

valla nasıl tarif ediyim çok yumuşak bi koku sanki ilk başta keskin bi kayısı gbi sonra vanilyayla karışıyo birazda gül kokusu gb i valla bunları yazarken testerdan koklaya kkoklaya yazıyorum hisslerimi tam anlatamamış olabilrim kafamçokkarıştı the one a benzerliine gelincee aslındas beznemiyo bana göre o daha ağır ve esmerlere gideblcek bi koku bn beyaz tenli olduum için bnm için L'EAU THE ONE bakın bi deneyn soft bi koku ama abartı da taşıyo yani iddaalı

valla nasıl tarif ediyim çok yumuşak bi koku sanki ilk başta keskin bi kayısı gbi sonra vanilyayla karışıyo birazda gül kokusu gb i valla bunları yazarken testerdan koklaya kkoklaya yazıyorum hisslerimi tam anlatamamış olabilrim kafamçokkarıştı the one a benzerliine gelincee aslındas beznemiyo bana göre o daha ağır ve esmerlere gideblcek bi koku bn beyaz tenli olduum için bnm için L'EAU THE ONE bakın bi deneyn soft bi koku ama abartı da taşıyo yani iddaalı

Teşekkür ederim, bu açıklama yeterli benim için. Ben de beyaz tenliyim.

ben de the one ın orijinal deo su var hatta bileğime sıkmıştım,beyaz tenliyim, sanırım bu sebeple kalıcı oldu bende,bi arkadaşım bende beğenip aldı ama tenine gitmediğini söyledi
ben çok beğeniyorum

D&G sicily i kullanan var mı nasıl bir koku kızlar merak ediyorum kokusunu ve kalıcı mı?

D&G sicily kullanan yok mu? :1closedeyes: yaz parfümü diye söyleniyor gerçi ama bu yaz için merak ediyorum nasıl kızlar kokusu koklayan ya da kullananlar nerelerdesiniz???? bayanssulusmile

kızlar the one'ı gerçekten tavsiye etmem, orjinalini kullanıyorum ben de hiç kalıcı değil sürekli tazelemek gerekiyo

Back