yaa kızlar yardım edinnn...

seyrantepe

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
210
1
ya kızlar şurada doğumuma bi aydan az zaman kaldı. ama aksilikler peşimi bırakmıyo. geçen hafta yolda kasığıma yavaş giden araba aynası çarptı. onun şokunu atlatamadan. dün gece karnımın tam ortasına kapıyı koluyla beraber çok ciddi şekilde vurdum. canım o kadar çok acıdı ki anlatamam. bebeğimin canı da acımışmıdır die oturdum ağladım. gece geç saat die doktoru da arayamadım. sabah aradım hareketlerine bak dedi eğer etmiyosa muhakkak nst ye bağlayıp bi bakalım dedi. eğer ederse yarın hastanedeyim gel dedi. zaten 34 haftalık hamileyim bebeğim öle hareketli değil nedense. binde bi hareket eder. bende dayanamadım sağlık ocağına gittim. hemşireden rica ettim. kalp etışını dinledik normal dedi; dr u aradım geriye o zaman ağrın sancın kanaman olmazsa gelmene gerek yok dedi. ben şimdi ne yapayım. bi yerine bişey olmamıştır değil mi bebeğimin:çok üzgünüm:...

çok geçmiş olsun canım. ne kadar dikkat etsek te bir anlık bir dalgınlıkla olabiliyor böyle şeyler. doktorun bişeyden şüphelenseydi seni de bebişini de riske atmazdı.allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun canım.

canım çok geçmiş olsun korkma bebek senin karnında 9 katman içinde duruyor Allah korur minik meleğini hem bak bayada büyümüş bebeğin hisseder sonra üzüldüğünde üzme kendini

merak etme bişey olmamıştır onlar doğal bi hava yastığının içindeler bişey olmamıştır geçmiş olsun

[COLOR="Teal"sakınılan göze çöp batar zaten.çok geçmiş olsun..][/COLOR]a.s.a.s.a.s.a.s.

kalbini temiz tut arkadasim kalbini temiz tutarsan temiz olur.pozitifi davet etki hayatin hep pozitif olsun olurmu.gecmis olsun.dusuncelerimize dikkat edelim cunku ne dusunursek onu davet etmis olabiliyoruz.

Ay canım gecmis olsun ben 25 haftalık hamileyim dün hastanede merdvidenden inerken merdvien bitti sandim hoplamis gibi bisi oldum karsimdada duvar ama çarpmadım bı yerimi çok kötü oldum ama anlatamam seni çok iyinanliyorum

canım bişey olmayacaksa istersen taşla bastır karnına allah korur korkma bence allah a emanet

X