Güzel fikirbayanlar merhaba aslında bir dert değil konumun içeriği, son günlerde içimdeki girişimci ruhu tutamıyorum..2005 'ten beri çalışıyorum, malesef işçi olarak kazanılan ücret özellikle şu dönemde hiç bir yatırıma dönüşmeden ihtiyaçlara gidiyor.Yakın çevremde börek (boşnak böreği ,mantı) yapan tanıdıklarım var, bizde boşnağız bu arada..Diyorumki bu hanım ablalara börekleri yaptırsamöncelikle yakın çevremdeki bir kaç pastahane ile anlaşıp tepsi olarak satışını yapsam, satılan tepsilerdende kar payı alarak bir süre gitsem.Sonrasında eğer istediğim gibi olursa küçük bir imalathane açarak devamını getirsem ?olabilirmi sizce? Bu bahsettiğim tanıdıklarımın çoğu dışarıya börek satışı yapıyor, şöyleki misafiri gelecek olan yada mevlüt düğün gibi durumlarda tanıdıklarına.Ama organize olmuş bi şekilde değiller
Çok mantıklı. Başarılı olursan paylaş bizimlede.bayanlar merhaba aslında bir dert değil konumun içeriği, son günlerde içimdeki girişimci ruhu tutamıyorum..2005 'ten beri çalışıyorum, malesef işçi olarak kazanılan ücret özellikle şu dönemde hiç bir yatırıma dönüşmeden ihtiyaçlara gidiyor.Yakın çevremde börek (boşnak böreği ,mantı) yapan tanıdıklarım var, bizde boşnağız bu arada..Diyorumki bu hanım ablalara börekleri yaptırsamöncelikle yakın çevremdeki bir kaç pastahane ile anlaşıp tepsi olarak satışını yapsam, satılan tepsilerdende kar payı alarak bir süre gitsem.Sonrasında eğer istediğim gibi olursa küçük bir imalathane açarak devamını getirsem ?olabilirmi sizce? Bu bahsettiğim tanıdıklarımın çoğu dışarıya börek satışı yapıyor, şöyleki misafiri gelecek olan yada mevlüt düğün gibi durumlarda tanıdıklarına.Ama organize olmuş bi şekilde değiller
bayanlar merhaba aslında bir dert değil konumun içeriği, son günlerde içimdeki girişimci ruhu tutamıyorum..2005 'ten beri çalışıyorum, malesef işçi olarak kazanılan ücret özellikle şu dönemde hiç bir yatırıma dönüşmeden ihtiyaçlara gidiyor.Yakın çevremde börek (boşnak böreği ,mantı) yapan tanıdıklarım var, bizde boşnağız bu arada..Diyorumki bu hanım ablalara börekleri yaptırsamöncelikle yakın çevremdeki bir kaç pastahane ile anlaşıp tepsi olarak satışını yapsam, satılan tepsilerdende kar payı alarak bir süre gitsem.Sonrasında eğer istediğim gibi olursa küçük bir imalathane açarak devamını getirsem ?olabilirmi sizce? Bu bahsettiğim tanıdıklarımın çoğu dışarıya börek satışı yapıyor, şöyleki misafiri gelecek olan yada mevlüt düğün gibi durumlarda tanıdıklarına.Ama organize olmuş bi şekilde değiller
Ah boşnak böreği yapin satin hatta bizlere de haber verin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?