Ya sizin ki?

Biz genel olarak beraber bakariz. Beraber kiyafet cekistiririz. Carpik bacakli ihihi falan deriz. O boya o cizme giyilirmi cizmeye saplanip kalmis deriz. Onda en ufak art niyet olmadigini bildigimden bu rahatligim. Ve sevgilinki gibi olmamasi gereken bir bakisi senelerdir bir kez bile yakalamadigimdan. Yakalasam coktan tekmeyi basardim. Guvenmeyecegim adamla isim olmaz. Hem sevgilim hem en iyi arkadasim olamayacak adamla isim olmaz.

Benim aşkım bakıp bunlar da kendini güzel sanıyor burada sen varken der.kız benden güzel olsa dahi bunu der.taktik yapıyor belkide kim bilir :)

Benim aşkım bakıp bunlar da kendini güzel sanıyor burada sen varken der.kız benden güzel olsa dahi bunu der.taktik yapıyor belkide kim bilir :)
:KK70::KK70::KK70: güzelll fikir
benim eşimde anlatmıştı bi arkadaşı karısına şey diomuş sırf baktığını tolere edebilmek için ya karıcım şunlara bak tövbeeee Allah yakacak bunların hepisini diomuş :S

Dikkat çeken bişey warsa ben söylerim o sonra bakar sanırım ben eşimden önce bakıyorum :-) hatta bakmicak insanı baktırıyosun diye sitem eder baksın nolcakki

ben güzel hatun görünce aşkım baksana ne güzel derim.
gözümü dışarıya teşfik etme deyip güler :KK48:

X